Esat Muratoğlu EMŞAV il başkanı oldu

Merkezi Ankara'da bulunan Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri Vakfı'nın (EMŞAV) Kocaeli İl Başkan Vekili olan Esat Muratoğlu İl Başkanlığına getirildi.

Merkezi Ankara'da bulunan Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri Vakfı'nın (EMŞAV) Kocaeli İl Başkan Vekili olan  Esat Muratoğlu İl Başkanlığına getirildi.

Yıllardır Yol-İş Sendikası Şube Başkanlığı yaptıktan sonra MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı başta olmak üzere siyasette bir çok yerde görev alan kentin tanıdığı ve sevdiği Esat Muratoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Esat MURATOĞLU ÖNEMLİ GÖREVE GETİRİLDİ İL BAŞKANI OLDU.

''Bugün merkezi Ankara'da bulunan Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Genel Başkanımız Sayın Abdurrahman Yılmaz Bey’e tarafından şahsıma Kocaeli İl Başkanlığı görevi tevdi edilmiştir. Emniyetçi bir aileden gelmiş olmam sebebi ile bu görevin bana verilmiş olması beni ayrıca gururlandırmıştır. Vatan, bayrak ve milletin huzuru için canını feda etmiş şehitlerimizin geride kalan ailelerine destek olmak için verilen bu görevi EMŞAV Vakfı olarak yönetici arkadaşlarımızla birlikte Şehit ve Gazi Ailelerimizin ve görevi başındaki tüm emniyet teşkilatımızın yanlarında olacağız. Türkiye’mizin İç güvenliği ve demokratik düzenimizin yılmaz bekçileri olan Emniyet Teşkilatımıza Şehit ve Gazi Aileleri lehine her platformda ve her yerde ailelerimizin yararına çeşitli projeler oluşturarak hayata geçireceğiz. Bu görevi şahsıma tevdi eden EMŞAV Genel Başkanımız Sayın Abdurrahman Yılmaz Bey’e teşekkür Ediyorum''

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme