• Haberler
  • Spor
  • Mustafa Ekşi, Kocaelispor Başkanlığı konusunda net konuştu!

Mustafa Ekşi, Kocaelispor Başkanlığı konusunda net konuştu!

Kocaeli'de siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerinden Mustafa Ekşi, Kocaelispor'un 9 Haziran'da gerçekleştirilecek kongresinde aday olacağı konuşulurken Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Tahsin Keskin'e açıklamalarda bulundu.

Kocaeli’de siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerinden Mustafa Ekşi, Kocaelispor’un 9 Haziran'da gerçekleştirilecek kongresinde aday olacağı konuşulurken Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Tahsin Keskin’e açıklamalarda bulundu.

Kocaelispor'da kongre heyecanı yaşanırken başkan adaylıklarıyla ilgili açıklamalar da gelmeye devam ediyor. Kocaelispor’un 9 Haziran Pazar günü yapılacak olağanüstü kongresinde başkan adaylarının çalışmaları hız kazanırken diğer taraftan bir kısım medyada bazı isimler üzerinden spekülasyonlar yapılmaya devam ediliyor. Kocaeli’de iş dünyasının tanınmış isimlerinden ve Kocaelispor’un eski başkanlarından  Mustafa Ekşi, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Tahsin Keskin’e yaptığı açıklamada ‘’Kocaelispor kongresinde adaylığım söz konusu değil. Bu haberler nerden ve nasıl çıkıyor anlamış değilim. Ben böyle bir göreve hazırlanmış olsam muhakkak herkesten önce seni haberdar ederdim zaten. Ancak böyle bir şey olmadı gibi hiçbir yerde de konuşulmuş böyle bir konu yok, en önemlisi de benim böyle bir niyetim yok. Daha önce Kocaelispor’da başkanlık yapmış, bu şerefe ulaşmış biri olarak tekrar söylüyorum. Bu görev çok kutsaldır, ancak şu anda böyle bir amacım yok’’ dedi.

Tahsin Keskin’in desteklediğiniz bir başkan adayı var mı, şu anda iş insanı Abdülkadir Yılmaz’ın bir adaylık çalışması var, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz sorusuna cevap veren Mustafa Ekşi ‘’Henüz kimse çıkıp ben adayım demedi. Abdülkadir Yılmaz, aday olursa bu Kocaelispor için çok güzel bir gelişme olur. Abdülkadir’in babası benim yakın dostumdur. Dolayısıyla bildiğimiz, tanıdığımız düzgün insanların Kocaelispor’a başkanlık yapmasını isterim. Kocaelispor bu kentin en önemli markasıdır. Abdülkadir de çok düzgün bir yeğenimizdir. Başkan adayı olursa desteklerim elbette’’ dedi.
 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme