29 günde 12 ilçede danışma meclisi tamamlandı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 29 günde 12 ilçede danışma meclislerini tamamladıklarını belirterek, 'Seçim öncesi iyi bir hazırlık dönemi oldu. Teşkilatımızın coşkusu ve heyecanı görülmeye değerdi. Tempomuz düşmeden çalışmalarımız devam edecek' dedi.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, bu yıl 3. ilçe danışma meclisleri turunu dün akşam Gölcük’te tamamladı. Kartepe ile 4 Ekim’de başlayan danışma meclisleri 29 günde bitmiş oldu. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, seçim öncesi iyi bir hazırlık olarak gördükleri danışma meclislerinde coşku ve heyecanın görülmeye değer olduğunu belirtti. Muhalefetin son dönemde milli güvenlikle ilgili çıkışlarına da değinen Ellibeş, şunları söyledi: 

MUHALEFETTEN TEPKİ ÇEKEN SÖYLEMLER
“Tabipler Birliği Başkanının Türk Silahlı Kuvvetleri ‘kimyasal silah kullanıyor’ iftirasından sonra, Kemal Kılıçdaroğlu da emniyet güçlerinin uyuşturucu ile mücadelesini karalayarak, Türkiye’nin uyuşturucunun üssü konumuna geldiğini iddia ediyor.”

NE YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR?
“Bunlar öyle basit söylemler değil. Temsil ettikleri makamlar açısından Türkiye’yi uluslararası arenada çok zor durumda bırakmayı amaçlayan söylemler bunlar. Bir yerde Ortadoğu ülkeleri gibi Türkiye’yi dışarıdan müdahaleye hazır hale getirme çabası da diyebiliriz buna.”

DEMOKRASİYE İNANMIYORLAR
“Çünkü millete güvenmiyorlar, sandığa ve demokrasiye inanmıyorlar. Yıllarca bu ülkede vesayet güçleriyle zulmettiler. Şimdi bir Yiğit çıktı, onun önünü kesmek için gece gündüz çalışıyorlar. Zaten kendileri de geçmişte ya güzellikle gideceksiniz, ya zorla diye mikrofonlara konuşmadı mı?”

CENAZE ARACINDA EROİN YALALAMMADI MI?
“Recep Tayyip Erdoğan’ın sonu da Adnan Menderes gibi olacak demediler mi? Ama şuana kadar bunu başaramadılar ve başaramayacaklar. Senin yönetttiğin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin cenaze aracı Diyarbakır’dan dönerken içinde 144 kilo eroinle yakalandı. Bu ortadayken sen bu hükümeti hangi akılla karalamaya çalışıyorsun? Kime hizmet ediyorsun?”

TÜRKİYE YÜZYILI’NA HAZIRIZ
“Halkımız şundan emin olsun. Bunlar ne yaparsa yapsın, millet iradesinin üzerinde başka bir güç yoktur. Biz milletimize güvendik ve 2023’te bu anlayışı milletimizle birlikte bir kez daha sandıkta bırakacağız. Türkiye’nin önü açık ve çok aydınlık. Türkiye’nin önünde AK bir gelecek var. İşte 100 yıllık vizyonumuzu Cumhurbaşkanımız açıkladı.”

AK PARTİ’NİN VİZYONU
“Ne var bu vizyonda; İstikbalimiz var. İstikrar, Şefkat, Adalet var. Dijitalleşme, İletişim Teknolojileri, Üretim ve Barış var. Değerlerimiz ve daha güçlü bir Türkiye var. Haklının, Kalkınmanın, Verimliliğin yanında olan Türkiye var. Huzurun, Bilimin Türkiye’si var. İşte biz bunlar için mücadelemizi vereceğiz ve Allah’ın izniyle bizi yolumuzdan kimse alıkoyamayacak.”

29 GÜNDE 12 İLÇE
“Bir ilçe danışma toplantılarımızın daha sonuna geldik. 4 Ekim’de Kartepe ile başladık, 2 Kasım’da Gölcük’te ilçe danışma meclislerimizi tamamladık. Seçim öncesi iyi bir hazırlık oldu. Teşkilatımızın coşkusu, heyecanı görülmeye değerdi. Türkiye Yüzyılına hazırız mesajı verdi. Bir yılda üç ilçe danışma meclisi yapabilen ve her biri öncekinden daha coşkulu, kalabalık olan başka bir parti var mı, bilmiyorum.”

MUHALEFET NEREDE?
“Bu muhalefet nerede, ne yapıyor inanın bilmiyorum. Sokakta yoklar, esnafın yanında yoklar, evlerde yoklar. Pekiyi, siz kimden oy alacak, kimden oy bekleyeceksiniz? Biz bir yandan da üye ziyaretlerimize devam edeceğiz. Bunu çok önemsiyoruz. Teşkilatımızda aktif görevdeki tüm arkadaşlarımız üyelerimize gidecek.”

TEMPO DÜŞMEYECEK
“Bir yandan istişare kurulu üyelerimizle buluşmalar yapacağız, bir yandan üyelerimizi ziyaret edeceğiz, bir yandan da daima milletimizin yanında olacağız. Biz milletimizin yanındayız. Tarihimizin en önemli seçimine durmadan, yorulmadan hazırlanmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile millete hizmet yolunda AK Parti iktidarının 20.yıldönümü de kutlu olsun. Daha yapacak çok işimiz var”.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN