AK Parti'ye 1041 yeni kadın üye 

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 'Bu davanın büyümesinde, güçlenmesinde, her seçimde yeni zaferler elde etmesinde en önemli etken olan Kadın Kollarımız, bugün Gölcük'te 1041 yeni üye ile daha da güçlendi' dedi.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

AK Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın yeni üye katılım töreni salı günü Gölcük Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Ocak ayının başından bu yana partiye katılan 1041 yeni kadın üyeye temsili tozet takdim edildi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi, Kadın Kolları İl Koordinatörü Dora Kübra Yıldız, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve çok sayıda partilinin katıldığı törende konuşan Başkan Ellibeş, şunları söyledi:

ELLİBEŞ’TEN ÖVGÜ ALDILAR
“Yaz-kış demeden tüm teşkilatımızla sahada en aktif çalışan partiyiz. Bu yoğun programlarımızda partimize yeni üyeler de kazandırıyoruz. AK Parti, Türk siyasi hayatında en yaygın ve etkin kadın teşkilatlanmasını kuran, genel merkezinden sandık kurullarına kadar tüm kademelerinde kadınlara en çok yer veren partidir. Bu davanın büyümesinde, güçlenmesinde, her seçimde yeni zaferler elde etmesinde en önemli etken olan Kadın Kollarımız, Gölcük’te 1041 yeni üye ile daha da güçlendi. Arı gibi çalışan hanım kardeşlerimizi kutluyor, çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN