Artvinliler Vakfı, siyasileri buluşturdu

7 Mart'ta resmen kurulacağı açıklanan Kocaeli Artvinliler Vakfının tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıya katılım gösteren siyasiler hep birlikte objektiflere birlik pozu verdiler

Hazırlıkları uzun bir süredir devam eden Kocaeli Artvinliler Vakfı bugün tanıtıldı. Kurucu  başkanı henüz belli olmayan vakfın tanıtım programı bugün İzmit Sekapark sahilindeki Seka Deniz Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

YOĞUN KATILIM

Siyaset, iş dünyası, yerel yönetimler ve STK’lardan çok ama çok büyük ilgi gösterdiği tanıtım programına, Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla, Kocaeli Büyükşehir  Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Körfez eski Belediye Başkanı İsmail Baran, CHP eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk, CHP Kocaeli eski Milletvekili ve eski Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen, Genç Tur Yönetim Kurulu Başkanı Ali Genç, Asya Tur Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Genç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kocaeli Artvinliler Vakfının tanıtım toplantısına bir çok siyasi isim katılırken siyasiler objektiflere birlik pozu verdiler. 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme