Bakan Muş, 4 zincir marketin müdürlerini uyardı!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, en fazla şubeye sahip 4 zincir marketin genel müdürleriyle bakanlıkta bir araya geldi. Bakan Muş, asgari ücret zammı sonrası fiyatlarla ilgili uyarı yaptı.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türkiye'nin önde gelen zincir marketlerinin genel müdürleriyle bir araya gelerek fahiş fiyat uyarısı yaptı.  Bakan Muş, bakanlıkta gerçekleşen görüşmeyle ilgili paylaşım yaptı. 

Twitter'dan açıklama yapan Bakan Muş, "Ülkemizde en fazla şubeye sahip 4 ulusal zincir marketin genel müdürleriyle bir araya gelerek asgari ücret zammı sonrası etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunduk" dedi. 

Bakan Muş'tan zincir market genel müdürlerine fahiş fiyat uyarısı - 1Bakan Muş, Ticaret Bakanlığı'nda 4 zincir marketin genel müdürleriyle bir araya geldi. (Soldan sağa: Uğur Demirel, Galip Aykaç, Mehmet Muş, Özgür Tort, Cem Maltaş)
Piyasa düzenini ve işleyişini bozmaya dönük haksız fiyat artışlarına asla müsaade etmeyeceklerini belirten Muş şunları kaydetti:

"Ticaret Bakanlığı olarak sahada denetimlerimizi yoğun şekilde sürdürmekteyiz. Haksız fiyat artışlarıyla mücadelede Bakanlık olarak elimizdeki tüm denetim imkanlarını sonuna kadar kullanmakta kararlıyız."

TOPLANTIYA KİMLER KATILDI?

Toplantıya Migros CEO'su Özgür Tort, A101 CEO'su Cem Maltaş, ŞOK CEO'su Uğur Demirel ve BİM CEO'su Galip Aykaç katıldı.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme