Basel-Trabzonspor maçı hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi rövanş karşılaşmasında İsviçre'de oynanacak Basel Trabzonspor maçının yayın kanalı belli oldu. asel Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? İşte cevabı.

Şampiyonlar Ligi, Konferans Ligi ve UEFA Avrupa Ligi yayın haklarını elinde bulunduran EXXEN, bu sezon bazı karşılaşmaları TV8 ve TV8,5 ekranlarından şifresiz yayınlıyor. 21-23 Şubat arasındaki programı açıklayan TV8 ve TV8,5, toplam 4 mücadeleyi ekranlara getireceğini kamuoyuyla paylaştı.

ACUN ILICALI AÇIKLADI

Yeni sezonda şifresiz maç yayınlarıyla dikkat çeken TV8 ve TV8,5 21-23 Şubat arasında yayınlayacağı karşılaşmaları paylaştı. Şampiyonlar Ligi’nden iki mücadele ve Konferans Ligi’nden bir mücadele TV8 ekranlarından yayınlanacak. Avrupa Ligi’nden bir karşılaşmanın adresi ise TV8,5 olacak. Böylece futbolseverler 4 karşılaşmayı şifresiz takip edebilecek.

BASEL-TRABZONSPOR MAÇI ŞİFRESİZ KANALDA

UEFA Konferans Ligi rövanş karşılaşmasında İsviçre'de oynanacak Basel-Trabzonspor maçı saat 23:00'den itibaren TV8 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor-Basel mücadelesi TV8 ekranlarından yayınlanmış ve karşılaşmanın reklam geliri depremzedeler için bağışlanmıştı. Bu hafta da TV8 ekranlarından yayınlanacak üç maçın reklam gelirinin depremzedeler için bağışlanacağı açıklandı. Acun Ilıcalı’nın Twitter hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

''Bu hafta EXXEN’den yayınlanması planlanan maçlar 21 Şubat Salı 23.00 Liverpool-Real Madrid, 22 Şubat Çarşamba 23.00 Leipzig-Manchester City ve 23 Şubat Perşembe Basel-Trabzonspor TV8’den yayınlanacaktır. Hafta boyunca TV8 kanalımızın elde edeceği reklam gelirinin tamamı depremzede vatandaşlarımız için bağışlanacaktır.''

TV8,5 'TE TEK MAÇ VAR

İlk maçta gol kaçırma rekoru kıran ve bir türlü kaleci Lafont’u geçemeyen Juventus, Nantes deplasmanında tur arayacak. Nantes ile Juventus arasındaki UEFA Avrupa Ligi play-off mücadelesi, Perşembe 20.45’ten itibaren TV8,5 ekranlarından naklen yayınlanacak.
 

Bakmadan Geçme