Başkan Ahmet Çalık'tan kadın futbol takımına moral ziyareti
Karamürsel Belediyespor kadın futbol takımı, yeni sezon hazırlıklarını yoğun sürdürürken, Başkan Ahmet Çalık, lig başlangıcı öncesinde takımı ziyaret ederek sporculara moral verdi
Teknik heyet ve futbolcularla yakından ilgilenen Başkan Çalık, takımın ortaya koyduğu çalışma azmi ve mücadele ruhundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sporcularla sohbet eden Çalık, yeni sezon öncesi başarı dileklerini iletti. Antrenman sahasında oyuncuların temposunu bir süre takip eden Ahmet Çalık, kadın sporunun gelişimine büyük önem verdiklerini belirterek şu mesajı verdi: Azimleri, disiplinleri ve sahaya yansıttıkları mücadele ruhuyla hepimizi gururlandıran kızlarımıza yeni sezon öncesi başarılar diliyoruz’ dedi.
Başkan Çalık’ın ziyareti sırasında futbolcuların oldukça motive olduğu gözlenirken, teknik heyet de verilen destekten dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti. Yeni sezona güçlü bir şekilde hazırlanmak isteyen Karamürsel Belediyespor kadın futbol takımı, antrenmanlarını yoğun tempoda sürdürüyor. Fiziksel dayanıklılık, taktik organizasyon ve takım uyumu üzerine çalışmalar yapan ekipte hedef, sezon boyunca başarılı sonuçlara imza atmak.
Antrenör Metin Demirkıran, kadın futboluna olan ilginin her geçen gün arttığını belirtirken, altyapıdan yetişen genç sporcuların takıma önemli katkılar sağlayacağını söyledi. Sporculara moral veren ziyaretin ardından takım antrenmanına kaldığı yerden devam ederken, futbolcuların yeni sezon öncesi oldukça hırslı ve istekli görüntü sergilediği dikkat çekti. Teknik ekip ise sezon boyunca mücadeleci futbol anlayışıyla sahada olacaklarını ifade ederek, Karamürsel halkını maçlarda takıma destek vermeye davet etti.
Zafer Onar