Başkan Sarı ve milletvekili adayları Darıcalılar ile buluştu

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve milletvekili adayları Prof. Dr. Muhip Kanko, Nail Çiler, Tülin Keçeci Güngör, Serap Çakır, Selman Kösali ve Caner Arduç Darıcalılar ile buluştu

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri için saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı dün akşam Darıca İlçe Örgütü’nün programlarına katıldı. Milletvekili adayları Prof. Dr. Muhip Kanko, Nail Çiler, Tülin Keçeci Güngör, Serap Çakır, Selman Kösali ve Caner Arduç ile ilk olarak Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen Millet Buluşması Toplantısı’na katılan Başkan Sarı, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aktardı.

 

MİLLET İTTİFAKI KURMAYLARI KOCAELİ’YE GELMEYE DEVAM EDİYOR

Toplantıda katılımcılara hitap eden Başkan Sarı; “Milletvekili adaylarımız ve tüm kadrolarımız aralıksız sahada çalışmalarını sürdürüyor.Geçtiğimiz hafta Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayımız Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Mansur Yavaş’ın katılımı ile düzenlediğimiz Kocaeli Millet Buluşması Mitingi’nde baharın kapılarını araladık. 3 Mayıs Çarşamba Günü saat 19.00’da Gebze Mevlana Kapalı Pazar Alanı’nda ise Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayımız İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile Kocaelilileri buluşturacağız. 5 Mayıs Cuma Günü saat 19.00’da da Millet İttifakı İzmit Cumhurbaşkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi Ofisi’mizin açılışını Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayımız Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile gerçekleştireceğiz.

 

MİLLETİMİZE VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTACAĞIZ

Milletimize verdiğimiz sözü tutarak halkın iktidarını Kocaeli’den başlayarak ülkemizin dört bir yanında kuracağız. Bu kıymetli sürece tüm gücüyle katkı koyan herkese çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte başaracağız. Halkın iktidarına giden yolda, baharın gelişine sayılı günler kaldı. Haydi Darıca, Haydi Kocaeli. Umudu yeniden yeşerteceğiz” dedi. Başkan Sarı toplantı sonrasında ilçe başkanı Gökhan Aktaş ve milletvekili adayları ile Darıca Erzurum Şenkayalılar Derneği Başkanı Ercüment Zengin ve dernek üyelerini ziyaret etti. Dernek ziyareti ardından ise İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın ve milletvekili adayı Nail Çiler ile Ekrem İmamoğlu’nun Kocaelililer ile buluşacağı Gebze Mevlana Kapalı Pazar Alanı’nda miting hazırlıklarını inceledi.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme