Başkan Talus Kocaelililere teşekkür etti

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen Kocaeli Şehir Hastanesi ve onlarca projenin açılış programıyla ilgili Kocaelililere teşekkür etti.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen Kocaeli Şehir Hastanesi ve onlarca projenin toplu açılış programıyla ilgili teşekkür mesajı yayınladı. Talus, “Kocaeli’mizde, Şehir Hastanesi başta olmak üzere onlarca projenin açılış programını Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirdik. Bu tarihi anda bizlerle birlikte olan tüm Kocaelili hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

2,3 MİLYAR LİRALIK YATIRIM YAPILDI

Açıklamasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve kurumlara teşekkür eden Talus, “Bugün Cumhurbaşkanımızın katılımıyla gerçekleştirilen açılış bayramında şehir hastanemizin yanında belediyelerimiz ve kurumlarımızın toplam 2,3 milyar liralık yatırımın toplu açılışı yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin halen yapımı süren 3,8 milyar liralık yatırımının da en kısa sürede hizmete alınacağının müjdesini bizzat Sayın Cumhurbaşkanımız kamuoyu ile paylaştı. Kocaeli’mize eserler kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bakanlıklar ve tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

TEŞKİLATA ÖZEL TEŞEKKÜR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli ziyaretiyle ilgili AK Parti teşkilatlarına da özel bir teşekkür ileten İl Başkanı Dr. Şahin Talus; “Cumhurbaşkanımızın ziyareti çok kısa bir süre önce belli olmuştu. Tüm teşkilatlarımız gece-gündüz demeden çalıştı. Açılış Bayramında güzel ve unutulmaz görüntülere şahit olduk. Tüm teşkilatımıza, bu tarihi günde bizleri yalnız bırakmayan tüm Kocaelili hemşerilerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN