Bıyıklı'dan BBP İl Başkanı Kaya'ya ziyaret

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı, BBP  Kocaeli İl Başkanı  Remzi Kaya'yı ziyaret etti.

Altınoluk Pastaneleri sahibi ve Kocaeli Ticaret Odası Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı, seçim çalışmalarına bir yıl öncesinden başladı. Bıyıklı, yaptığı ziyaretler kapsamında kentteki siyasi parti, STK ve kanaat önderlerine ziyaretlerini de sürdürüyor. Bıyıklı siyasi parti il başkanlarını da ziyaret ediyor. Daha önce ziyaret ettiği bazı il başkanlarından sonra BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya’yı ziyaret ederek kente dair istişarelerde bulundu.

REMZİ BAŞKAN, BBP’NİN KOCAELİ’NDEKİ ETKİSİNİ ARTTIRDI
Ziyarette konuşan KOTO Başkan Adayı  İbrahim Bıyıklı; “Değerli il başkanımıza nazik ev sahipliği ve hoş sohbetlerinden ötürü çok teşekkür ederim. Kıymetli başkanımızla dostluğumuz yıllar öncesinden başlıyor. Birlikte milletvekili olduğumuz dönemde, güzel bir seçim süreci geçirdik ve arkadaşlığımız o dönemden itibaren devam ediyor. Kıymetli başkanım BBP İl Başkanı olarak, BBP’nin Kocaeli’ndeki etkisini arttırdı. Güzel çalışmalara imza atıyor ve adından güzel söz ettiriyor. Çalışmalarını ilgiyle takip ediyorum. Yaptığı çalışmalardan ötürü değerli başkanımız ve yönetimini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.’’ İfadelerine yer verdi.

’İBRAHİM BEY, YOLUN SONUNDA BAŞARIYA ULAŞACAK’
KOTO Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı’nın ziyaretini değerlendiren BBP İl Başkanı Remzi Kaya; “Ziyaretleri ile bizleri onurlandıran ve düşünceleriyle gururlandıran, kentimizin değerli iş insanı ve KOTO Başkan Adayı İbrahim Beye nazik ziyareti için teşekkür ederim. İbrahim beyin de bahsettiği gibi, milletvekilli adaylığı döneminde  güzel bir  süreç yürüttük ve güzel bir dostluk geliştirdik. KOTO Başkan adayı olarak İbrahim beyin yaptığı çalışmaları takip ediyorum ve seçim sürecinde güzel çalışmalara imza attığını görüyorum. Güzel bir seçim süreci yürütüyor ve örnek çalışmalar gerçekleştiriyor. İbrahim bey yapacağı projeler ile, KOTO’ya ve Kocaeli’ye değer katacağına inanıyorum. Kendisi bir yola çıktı ve bu yolda kararlı bir şekilde ilerliyor. Yolun sonunda da başarılı olacağına inanıyorum. KOTO Başkan Adayı İbrahim Beye, çıktığı bu süreçte yaptığı ve yapacağı çalışmalarda başarılar diler, nazik ziyaretlerinden ötürü de teşekkür ederim.” açıklamalarında bulundu.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme