Bozulan yollar yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi asfalt ve kaldırımlarda meydana gelen çukur, çökme ve bozulmaların araçlara ve yayalara zarar vermemesi için hızlı bir şekilde asfaltlama ve kaldırım yapım çalışmaları yapılıyor

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Bakım Timi, yaya ve araç güvenliğini sağlamak için yol ve kaldırımlarda iklim koşulları veya ağır tonajlı araç geçişleri sebebiyle meydana gelen bozulmaları hızlı bir şekilde onarım yaparak gideriyor. Asfalt ve kaldırımlarda meydana gelen çukur, çökme ve bozulmaların araç ve yayaların ulaşımına engel teşkil etmemesi için hızlı ve etkin bir şekilde yol ve kaldırımlardaki deformasyonlar gideriliyor.

TÜM İLÇELERDE

Kocaeli’nin tüm ilçelerinde ana arterler, cadde ve bulvarlarda yol ve kaldırımlarda oluşan çukur ve bozulmalar herhangi bir olumsuz durum oluşturarak araç ve yayalara zarar vermesin diye asfalt yama çalışması ile kaldırım parke yapım çalışmalarıyla onarılıyor. Trafiği de aksatmadan gerekli güvenlik önlemlerini alan Yol Bakım Timi, yama ve torba asfalt çalışması ile asfalttaki bozulmayı hızlı bir şekilde gidererek yolu kullanılabilir hale getiriyor.

YÜRÜYÜŞ YOLUNDA ÇALIŞMALAR

İzmit merkezinde ticaretin ve günlük yaşamın odak noktası olacak Yeni Yürüyüş Yolu (Cumhuriyet Bulvarı) Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı 5 ekip granit ve küp taş tamiratı çalışmaları yapıyor. Büyükşehir’e bağlı ekiplerin belli alanlarda son dokunuşları yaptığı Yeni Yürüyüş Yolu projesi kapsamında şehir merkezinde çok büyük bir görsel değişim yaşandı.

YOL BAKIM TİMİ HER ÇAĞRIYA CEVAP VERİYOR

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Bakım Timi, vatandaşlar tarafından 153 Çağrı Merkezine, Zabıta ekipleri veya Yol Bakım Timi tespiti ile kent genelindeki tüm çağrılara hızlı ve etkili bir şekilde çözüm sunuyor. Yol bakım ve onarımı konusunda tecrübeli, etkin bilgi ve beceriye sahip Yol Bakım Timi yollarda ve kaldırımlarda bakım ve onarım çalışmaları ile vatandaş memnuniyeti odaklı çalışmalar sürdürüyor.

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme