Bülent Yıldız da istifa etti!

CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı'nın istifasının ardından bir istifa haberi daha geldi. Yıldızlı'ya destek olmaya gelen CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız da istifasını verdi.

Dilekçesini İl Başkanlığı’na teslim eden CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız da milletvekili aday adaylığı nedeniyle görevinden istifa etti.

CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız yaptığı açıklamasında “CHP Körfez İlçe Başkanı olarak 3 yıldır sürdürdüğüm, bu büyük ailenin bir üyesi olmaktan her daim onur duyduğum partimdeki görevimden, Genel Merkezimizin yayınladığı genelge doğrultusunda, milletvekili aday adaylığım için bugün itibari ile istifamı sunuyorum. Göreve geldiğimiz ilk hafta ilçe örgütü binamızı, daha güvenli ve yaş almış üyelerimizin de kolayca gelip ziyaret edebilsinler diye daha ferah olan yeni binamızı satın alarak taşıdık. Aralık 2019’dan bu yana sürdürdüğümüz çalışmalarımızda üyesiz tek bir köyümüz kalmadı ve her köyümüzü bu süreçte defalarca ziyaret ettik. Her seferinde de ailelerinden biri olmayı istedik. Görevler değişir, dönemler değişir. Asıl olan kurucumuz Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bıraktığı emanetine titizlikle sahip çıkmak ve onu temsil edebilmektir. Bugün bu görevimi teslim ederken, milletvekili aday adaylığımda ve sonrasındaki tüm görevlerimde aynı hassasiyet ve özenle partimi temsil ediyor olacağım" dedi.

Bakmadan Geçme