Büyükakın, cemaatle çay içip, sohbet etti

Başkan Büyükakın, Büyükşehir tarafından eksiklikleri giderilerek güzel bir görünüme kavuşturulan Derince İmaret Camii'nde vatandaşlarla bir ara geldi

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahalleler başta olmak üzere vatandaşların ortak kullanım alanları olan ibadethanelerin bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor, yeni yapılan çok sayıda camiye malzeme desteği sağlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, kubbeleri gofrajlı alüminyum ile kaplanan, avlusuna sundurma yapılan ve diğer eksiklikleri tamamlanarak estetik bir görünüme kavuşan Derince Çınarlı Mahallesi’ndeki Eskiyol İmaret Camii’nde incelemelerde bulundu, vatandaşlarla sohbet etti.

BaşkanBüyükakın, beraberindekiDerince Belediye Başkanı Zeki Aygün,Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte,Eskiyol İmaret Camii’nde Cuma namazını eda etti.

 

CEMAATLE ÇAY İÇİP, SOHBET ETTİ

Cuma namazının ardından Başkan Büyükakın, Derince Çınarlı Mahalle Muhtarı İbrahim Sümer, İmaret Camii Dernek Başkanı Şaban Tüner ve vatandaşlarla caminin bahçesinde çay içti, sohbet etti, taleplerini dinledi. Daha sonra camide incelemelerde bulunan ve yapılan işlerle ilgili bilgi alan Başkan Büyükakın, caminin güzel bir görünüme kavuşturulduğunu belirterek, ibadethanelerin bakım ve onarımlarına imkanlar çerçevesinde destek verdiklerini dile getirdi.

 

VATANDAŞLARDAN BAŞKANA TEŞEKKÜR

Mahalle muhtarı, dernek başkanı ve vatandaşlar, zamanla yıpranarak su sızdıran kubbeleri gofrajlı alüminyum ile kaplanarak sağlamlaştırılan, avlusuna sundurma ve tente yapılan,malzeme desteği ile birlikte diğer eksiklikleri tamamlanan caminin şık bir görünüme kavuşturulmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Büyükakın’a teşekkür etti

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN