Büyükakın: Her geceyi Kadir Gecesi bilelim

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kadir Gecesi münasebeti ile bir mesaj yayınladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Müslüman aleminde rahmet ayı Ramazan-ı Şerif’in son günlerini daha da bereketlendiren Kadir Gecesi’ne kavuşmanın heyecanının yaşandığını dile getirerek” Bin aydan daha hayırlı olarak müjdelenen Kadir Gecemiz bizler için büyük firsat. Bu gece hatalarımızdan, zaaflarımızdan arınmak ve daha iyi insanlar olabilmek için yüce rabbimize el açıp dualar edelim. Her geceyi Kadir gecesi bilerek bir ömür geçirelim” dedi.

Kadir Gecesi nedeni ile yayınladığı mesajında bu gecenin hayatımızdaki önemini vurgulayan Başkan Büyükakın sözlerine şöyle devam etti” Peygamber Efendimiz bir hadisi şerifinde “ Kim, faziletine inanarak ve ecrini umarak Kadir gecesini ihya ederse geçmiş günahları bağışlanır” buyurmuşlar. Bizler de bu bilinçlebu mübarek gecenin feyzinden ve bereketinden azami derecede istifade edebilmek, Kadir Gecesini hakkıyla ihya etmek ve onun bereketinden nasiplenmek için elimizden gelen gayret ve itinayı gösterelim.

Bu vesile ile Kadir Gecesi’nin gönüllerimize manevi hazineler sunmasını diliyorum. Bu mübarek gecenin tüm hemşerilerime, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini, sağlık ve afiyetler bahşetmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum

Mübarek Kadir Geceniz kutlu olsun…”

 

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme