Çağatay Çağlayan dünya evine girdi

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı ve İl Başkan adayı Çağatay Çağlayan dünya evine girdi.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı


Ayşen ve Erol Çağlayan çiftinin çocukları Çağatay Çağlayan ile Şirin ve Süleyman Öztopuz’un kızı Süleyme Öztopuz hayatlarını birleştirdi. Antikkapı Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen düğün töreninde çiftin nikahını Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün kıydı.

ÇAĞLAYAN VE ÖZTOPUZ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
Çiftin nikah akdini AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Yusuf İbiş, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Mehmet Ceran, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi ve önceki dönem Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Başiskele Meclis Üyesi  önceki dönem AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman gerçekleştirdi.

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • kocaelispor1965 | 30 Mayıs 2022 11:09

    Bu haberde bir sıkıntı bir eksiklik var ama anlamadım. Bu seviye yöneticilerin nikahlarını hep büyükşehir belediye başkanı kıyardı dikkatimi çekti de onun yerine ilçe belediye başkanının nikah kıymasında bir gariplik var. Kocaeli il başkanı da fotoğraflarda görünmüyor. Hele ki Ankara'dan bu denli üst düzey katılımın olduğu bir düğünde parti il yönetiminin yer almaması fecaat. Hele hele MHP'nin tam kadro olduğu yerde akparti yönetiminin bu düğünde yer almaması çok daha büyük bir fecaat

BUNLARA DA BAKIN