Çağlayan'a durmak yok

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, her hafta bir gününün tamamını ilçelerine ayırarak ilçe teşkilatlarıyla, ilk defa oy kullanacak olan gençlerle, ilçe yönetimleriyle ve geçmişten bugüne ilçede görev almış başkanlarla bir araya geliyor.

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, her hafta çarşamba günü ilçeler gezerek hem teşkilatıyla hem de gençlerle bir araya geliyor. Ziyaretlerine ilk olarak Kandıra’da başlayan Çağlayan, son olarak Gölcük’teki gençlerle bir araya geldi.

Düzenli olarak her hafta gerçekleşen ziyarette önce İlçe başkanları, belediye başkanlarını ziyaret eden Çağlayan, ardından genç esnaflara kolaylıklar dileyerek, sorunlarını dinledi. Ardından  parti ayrımı yapmaksızın,  doğum günü olan gençlerin kapılarını çalarak, pasta götüren AK Gençler, güzel dileklerini iletti. Ziyaretlerin tümünü kurulduğu günden bugüne ilçelerde görev almış başkanlarla geçiren Çağlayan, ilçelerde varlığını her zaman taze tutarak, seçim öncesi adeta AK Gençlik hazırız mesajı verdi.

Kandıra, Kartepe ve ardından Gölcük ziyaretini bitiren başkan, aynı zamanda ilçelerde gerçekleşen programlara da katılım sağlıyor. Oturduğu koltuğun kendisine bir emanet olduğunu belirten Çağlayan, “Sahip olduğumuz makam da ve mevkiler de gelip geçicidir. Bir makama ya da mevki ye gelmek birtakım sorumlulukları beraberinde getirir. Bizde sorumluluğumuz neyi getiriyorsa, bunun bilincinde hareket etmek için vargücümüzle sahada, arkadaşlarımızın yanındayız. Geçmişten bugüne köprü kurarak seçim öncesi çalmadık kapı, derdini dertlenmediğimiz kardeşimiz kalmaması için çalışacağız. Her hafta bir ilçemizle bir aradayız. İlçelerdeki arkadaşlarımızla aynı masada toplantı yapmak, siyaset yürütmek, esnaflarımızın alnındaki teri silmek, arkadaşlarımızın doğum günlerini kutlamak bizim için büyük bir zevk. Bizler bulunduğumuz makama yaraşır davranmak için yönetimimizle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme