Çağlayan: Zafer kaçınılmazdır!

Göreve geldiği günden bu yana ilçe ziyaretleri, gençlik buluşmaları, 'İlk Oyum Erdoğan'a, İlk Oyum AK Parti'ye' programlarını hız kesmeden her ilçede faaliyete geçiren AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan'ın sonraki durağı Çayırova oldu.

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan her fırsatta ilçeleri ziyaret etmeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Mayıs seçim gününü belirlemesi üzerine mevcut çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çağlayan, “Göreve geldiğimiz günden beri, yarın seçim olacakmış düşüncesi ile gece gündüz çalışıyoruz” diyerek, seçime hazır olduklarını belirtti.

Ziyaretine ilk olarak AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı'nda, ilçe gençlik kolları yönetimi ile bir araya gelerek başlayan Çağlayan, ardından Çayırova’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. AK Gençlerin ilk durağı AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay oldu. Günay’a çalışmalarında başarılar dileyen Çağlayan, Günay’a 2023 Türkiye Yüzyılı ajandasını takdim etti. 

Ziyaretlerinin devamında Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi ziyaret eden AK Gençler, Çiftçi’ye çalışmalarında başarılar dileyerek ajanda ve çiçek takdiminde bulundu. Ardından  kuruluşundan bugüne dek Çayırova Gençlik Kolları'nda Başkanlık görevinde bulunan tüm başkanlarla bir araya gelen Çağlayan, “2023 nesli olarak büyüdük ve bu kadar önemli bir seçim zamanı başkanlık yapma görevine layık görüldük. Bizden önce bu masalarda oturmuş, bu ve bunun gibi daha nice seçimin tozunu yutmuş kıymetli başkanlarımıza çok değer veriyoruz. Onların tecrübelerinden faydalanmak ve bu tecrübeleri seçim zamanı genç kardeşlerimize aktarmak bizim vazifemiz. Gerek il gençlik kollarımızda, gerek ilçe ziyaretlerimizde önceki dönem başkanlarımıza çok kıymet veriyor bu buluşmaları sıklaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

ZAFER KAÇINILMAZDIR

Ardından İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, İlçe Başkanı Servet Günay, Belediye Başkan Yardımcısı Saadettin Arıkboğa, Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren ve İlk defa oy kullanacak gençler “İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti’ye” programında bir araya geldi. Gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleşen programda gençler siyasi aktörlere merak ettikleri soruları iletti. Çağlayan, “AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanımız Eyyüp Kadir İnan Kocaeli’ye geldiğinde kendisine Kocaeli Gençliği adına bir söz vermiştim. 2023 seçimlerinde Kocaeli gençliğinden şuana kadar ki en yüksek yüzde kazandıracağımızı belirtmiştik. Bugün burada görüyoruz ki, biz çoktan hazırız. Gençlerimiz siyasi aktörlerimizle bir araya geldikçe, soru işaretlerinin tamamına cevap buluyor. ‘Tekrar program olacak mı?’ sorularıyla karşılaşıyor ve bir araya geldiğimiz genç kardeşlerimiz kendiliğinden yanımızda yer alıyor. Bizler Yüzyılın Gençliği olarak bizler inanıyoruz ki 14 Mayıs günü zafer kaçınılmazdır. Durmak yok yola devam” dedi.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme