Çakmak'tan Șakoğlu'na: Pişkinlikle gündemi gereksizce meşgul ediyorlar!

AK Parti İzmit İlçe yöneticisi Murat Çakmak, İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Șakoglu'nun açıklamalarına verdiği cevapta 'Esnaflar, önüne koyulan metni okumakla para kazanmıyor Cem bey ' ifadelerini kullandı. 

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

Fethiye Caddesinde inşaatı süren Vakıf İşhanı yapım çalışmaları için tonajlı kamyonların ve beton mikserlerinin yol güzergahı hakkında bir süredir yaşanan kaos Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın araya girerek ‘Yolu kırın’ talimatı ile son buldu.

Esnafların mağdur olmasına sebep olan ve araç giriş güzergahlarını kapatarak süreci tıkayan İzmit Belediyesi yetkilileri, Başkan Büyükakın'ın araya girmesiyle çözülen süreç sonrası suçluluk psikoloji ile bir dizi açıklamalarda bulundu.İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Șakoglu'nun yaptığı açıklamalara AK Parti İzmit İlçe Yöneticisi Murat Çakmak'tan cevap gecikmedi. 

"KAVGA VE KAOS ARZUSU GÖZLERİNİ ÖYLESİNE KÖR ETMİŞ Kİ!" 

Çakmak, yaptığı açıklamasında  şunları söyledi: “İzmit Belediyesi 3 yıldır sadece Fethiye Caddesi’ni konuşuyor ve hala bu cadde bitmiş değil. Burada çıkan sorunlara da tamamen duyarsızlar. Vakıf İş Hanı İnşaatıyla ilgili aylardır konuşulan bir konu var. Burada hukuk tanımayan, dediğim dedik davranan İzmit Belediyesi, esnafı aylardır perişan etmiş durumda. Kavga ve kaos arzusu gözlerini öylesine kör etmiş ki, inşaata malzeme taşıyacak araçlar caddeye girmesin diye kaldırım taşıyla barikat kurup, esnafa engel çıkardılar.
 
"HUKUKU AYAKLAR ALTINA ALDILAR"
Ukome’den ve İl Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünden yasal izinler alınmış olmasına rağmen, Vakıf İş Hanı esnafı ve bölge esnafının talepleri hiçe sayılarak, hukuku ayaklar altına aldılar. Şimdi durum böyleyken, İzmit Belediyesi’nin her konuya maydanoz basın sözcüsü çıkmış vatandaşa akıl veriyor.  İzmit, bu şahsa mı oy verdi ki, her konuda kendisi görüş beyan ediyor, şehri yönetmeye çalışıyor?Esnaflar, önüne koyulan metni okumakla para kazanmıyor Cem bey.Bu açıklamaları suçluluk psikolesi ile yaptığınızın farkındayız.

"BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR EDECEKLERİ YERDE" 

Fatma Hanım, Fethiye Caddesine ancak dükkanlar kapalıyken girebiliyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız dahil, bizler her gün oradayız ve orada olmaya devam edeceğiz. Esnafımızın sorunlarını büyüten değil, çözen taraf olacağız. İzmit Belediyesi olarak kendi oluşturdukları sorunu çözdüğü için Büyükşehir’e teşekkür edecekleri yerde, pişkinlikle gündemi gereksizce meşgul ediyorlar. Fatma Hanım kafasını kuma gömünce görünmüyor mu sanıyor ? Hem yol vermediniz, hem yol verene laf yetiştiriyorsunuz. Madem bu konuda bu kadar hassastınız siz yol açsaydınız, biz de tebrik etseydik."dedi

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN