Çalık'tan Akşener'e: Şizofren arıyorlarsa birbirlerine baksınlar!

Zafer Partisi kurucu İl Başkanı iken ani bir kararla görevden alınan eski il başkanı Vedat Çalık, partinin Kurucular Kurulu ve GİK Üyesi Hasan Basri Akşener'in açıklamalarına sessiz kalmayarak, hakkında çıkan haberlere videolu yanıt verdi. 

Görevinden ani bir kararla alınan Vedat Çalık, Hasan Basri Akşener’in “Eski bir il başkanının şizofrenik kişiliğine alet oluyorsunuz!” sözlerine de yanıt vererek, “Şizofren arıyorlarsa birbirlerine baksınlar. Benim adıma bu iddiaları ortaya atıyorlar, bir de şizofren ben oluyorum!” dedi.

Çalık gazetemize yaptığı açıklamada ayrıca neden görevden alındığını şu anki il başkanı Mümin Kozan’ın telefonda kendisine itiraf ettiğini söyleyerek, konuya ilişkin videoyu paylaştı. 

BU İDDİALAR BANA AİT DEĞİL
Çalık açıklamasında, “Hakkımda yayınlanan bir haberde bir ruh doktoru, bir psikolog bana tanıda bulunmuş. Yanlış kişiye tanıda bulunmuş. Bu iddialar bana ait değil. 

ŞİZOFREN ARIYORLARSA BİRBİRLERİNE BAKSINLAR
Video izlendiği zaman Vedat Çalık’ın Meral Akşener tarafından gönderilmesi rica edildiği iddiası benim yerime Hasan Basri Akşener tarafından Kocaeli İl Başkanlığına getirilen Mümin Kozan’a ait görüşmedir. Şizofren arıyorlarsa birbirlerine baksınlar. Benim adıma bu iddiaları ortaya atıyorlar, bir de şizofren ben oluyorum!

HASAN BASRİ’NİN GÜCÜ YETMEZ
Bana operasyon çekmeye Hasan Basri’nin gücü yetmez. Belli ki operasyonu Hasan değil, yengesi çekmiş! Vedat ÇALIK'ın düşmanı olmaya Hasan Basri'nin kalibresi yetmez. Şizofren arıyorsa buyur video… Benim yerime atadıkları il başkanı, beni Meral Akşener’in ricası ile görevden aldıklarını kendi itiraf ediyor” dedi. 

İşte o video:


 

Bakmadan Geçme