Çeker, Çalışanların sorunlarını dekan Özel'e aktardı

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu Üyesi, Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilcisi Ömer Çeker, KOÜ Bağlı Faaliyet gösteren Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Porf. Dr. Haluk Emre Özel'i makamında ziyaret etti.

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu Üyesi, Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilcisi Ömer Çeker, Diş Hekimliği  Fakültesinde görev yapan sendika üyelerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Daha sonra  İş Yeri Temsilcisi Temsilci Eyüp Özoğlu ile birlikte Diş Fakültesi Dekanı Porf. Dr. Haluk Emre Özel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Dekan Yardımcısı Öğretim Üyesi Dr. Sabri Cora ve  Hastane Müdürü Akın Karagüz de hazır bulundu. Çeker; Kurumda görev yapan çalışanların sorunları Dekan Özel’e aktardı.  Görüşmeden her iki taraf da memnun kaldı. Dekan Özel ziyaret için Çeker ve Özoğlu’na teşekkür etti. Çeker ziyaret sonrası açıklamada bulundu.

Çalışanın Mutlu Olması Hizmet Kalitesinin Artmasına Sebebiyet Verir.

Çeker; Kurumda görev yapan sağlık çalışanları ve sendika üyelerimizin yaşamış oldukları sorunların kurum amiri Dekan Özel’e aktarmak için gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaret sendikamız adına, sağlık çalışanları adına ve kurum adına faydalı olmuştur. Dedi. Çeker; Görüşmede Dekan Yardımcısının  ve Hastane Müdürünün de hazır bulunması memnuniyet verici aktarmış olduğumuz sorunların kısa sürede çözüleceği kanaatindeyiz dedi. Çeker; Kurumda iş Barışı korunduğu takdirde, çalışanlar mutlu olur, çalışanın mutlu olması hizmet kalitesinin artmasına sebebiyet verir buda kurum amirinin başarılı olduğu anlamını taşır, Sayın Dekan Özel’in çalışama barışının korunmasında hassasiyet göstereceğine inanıyorum. Dedi. Çeker; Kurum amirine iletmiş olduğumuz sorunların takipçisi olacağız dedi.

Bakmadan Geçme