Çeker Yapılan çalışma Türk Milleti olarak desteklenmeli

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Özkara Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilcisi Ömer Çeker'i ziyaret etti.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

Ülkü Ocaklarının Yapmış Olduğu Çalışmalar Hakkında STK Bilgilendirme

 

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Özkara ve Başkan Yardımcısı ile birlikte Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu üyesi ve Kocaeli İl Temsilcisi Ömer Çeker’i  Şubede ziyaret etti. Ziyarette Türk Büro Sen Kocaeli Şube Başkanı Rıfat Oypan’da hazır bulundu. Çağımızın vebası ve olan uyuşturucuya karşı Ülkü Ocaklarının vermiş olduğu mücadele ve farkındalık yaratmak için konu ile ilgili Ülkü Ocaklarının yapmış olduğu çalışmalar hakkında Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK) bilgilendirme çerçevesinde Türkiye Kamu Sen İl Temsilciliğine yapılan ziyaretten her iki taraf da memnun oldu.

Ülkü Ocakları Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı İle Mücadele Platformumuz.

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Özkara ziyaretin içeriği hakkında yapmış olduğu konuşmada; “Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından oluşturulan Ülkü Ocaklarının uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele platformunun gençlerimizin uyuşturucuya karşı korunmaları ve uyuşturucu vebasından Türk Milletinin geleceği olan gençlerimizin korunması için yapmış olduğumuz faaliyetler ve eğitim çalışmaları hakkında Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilciliğini bilgilendirmek ve Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz Beyefendinin Selamlarını İleterek uyuşturucu kullanımını önlemek için yapmış olduğumuz çalışmaları toplandığımız dergiyi hediye etmek için ziyaretimizi gerçekleştirdik. Her iki taraf içinde faydalı bir ziyaret olmuştur.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Ülkü Ocaklarının Türk Gençliğine Türk Milletine Verdiği Değeri Ortaya Koymaktadır

Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl temsilcisi Çeker;” Yapılan bilimsel araştırmalarda ülkemizde uyuşturucu kullanım yaşının ilk öğretime kadar düştüğü tespitlerinin yapıldığı bir zaman diliminde tehlikeyi fark ederek Türk Milletinin geleceği olan gençlerimizi bu illetin pençesine düşmekten korumak ve tehlikelere karşı Anne, Babaları, Gençlerimizi ve toplumuzu uyarmak ve bu konuda bilinçlendirmek ve eğitmek için bir platform kurarak faaliyet göstermek, bu faaliyetleri bir dergide toplamak ve dergiyi STK ları ziyaret ederek takdim etmek ve konu hakkında bilgilendirmek adına yapılan faaliyet kutsaldır, diyen Çeker; Bu tehlikeyi görerek bu konuda gençlerimizi ve toplumumuzu uyuşturucudan korumak adına “Ülkü Ocakları uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele platformunu” kurmaları ve hayata geçirmeleri Ülkü Ocaklarının Türk Gençliğine Türk Milletine verdiği değeri ortaya koymaktadır. Yapılan çalışma Türk Milleti olarak desteklenmeli, Ülkü Ocakları Teşkilatının gençlerimizi uyuşturucudan koruma yönünde yapmış oldukları çalışmalar hakkında STK bilgilendirilmesi ve konu hakkında İl temsilciliğimize yapmış oldukları ziyaret için İl Ocak Başkanımız Gökhan Özkara’ya, şahsında Ülkü Ocakları Teşkilatına ve İl Başkan yardımcısı hanım efendiye teşekkür ederim. Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN