Cenaze bilgileri netleşti

İşyerinde silahlı saldırıya uğrayarak, yaşamını yitiren SES Kocaeli Gazetesi İmtiyaz Sahibi Güngör Arslan'ın cenaze bilgileri netleşti.

Olay, Kocaeli’nin İzmit ilçesi Cedit Mahallesi Muzaffer Fidan Sokak’ta bulunan iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, internet haber sitesinin sahibi Güngör Arslan, iş yerinde bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kurşunların isabet ettiği Arslan kanlar içinde yere yığılırken, olayı gerçekleştiren kişi ise olay yerinden kaçtı. Durumu gören iş arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

HAYATINI KAYBETTİ

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, ağır yaralı olan gazeteci Güngör Arslan’ı Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen Arslan kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

YAKALANDI
Polis ekiplerinin çalışması neticesinde saldırıyı gerçekleştiren R.Ö. isimli şahıs, kullandığı silah ile birlikte yakalandı.

CENAZESİ

İki çocuk babası Arslan'ın cenazesi yarın öğle namazına müteakip Fevziye Camii'nden kılınacak cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığı'nda toprağa verilecek. 

Kocaeli Zirve Kocaeli Gazetesi olarak Güngör Arslan'a Allah'tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 

Yorumlar 2
Ali 19 Şubat 2022 21:14

Adamin hayati hep cesurca mucadele ile gecti. Cesur adam duzen icin haksizlikla mucadele icin kendini feda ettin. seni hic unutmicaz. Allah mekanini cennet eylesin.

DÖLKELEŞ 19 Şubat 2022 18:38

ÇOK ÜZÜLDÜM. ÇOK. GERÇEK BİR MESLEK ASKERİYDİ. YÜREKLİ. CESUR VE KORKUSUZDU. BİR GAZETECİDE OLMASI GEREKEN BU NİTELİKLER BİRİLERİNE FAZLA GELDİ. KOCAELİ VE TÜRK YEREL BASINININ BAŞI SAĞ OLSUN. GÜNGÖR ARTIK BİR BASIN ŞEHİDİDİR. ALLAH RAHMET EYLESİN, IŞIKLAR YOLDAŞI, MEKANI CENNET OLSUN.

Bakmadan Geçme