CHP Çayırova'da yönetim düştü

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’in sağlık sorunları nedeniyle istifasının ardından, ilçe yöneticilerinden 9 kişi istifa etti. İstifanın ardından Çayırova  İlçe yönetimi düştü.

SAĞLIK SORUNLARI NEDENİYLE
Soyluçiçek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kıymetli Çayırova’lılar. 3 Yıla Yakın Süredir devam etmekte olduğum Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı görevimden bir süredir devam eden sağlık sorunlarım nedeniyle ve Doktorlarımın Tavsiyesinden Dolayı istifa ediyorum. Bu süreçte desteğini Benden hiçbir zaman esirgemeyen Her zaman Yanımda Olan Başta Sayın İl Başkanım Harun Özgür Yıldızlı’ya ve yönetimine, görev sürecimizde yanımızda olan tüm partililerimize Değerli İlçe Yönetimime bu onurlu görevde bana destek oldukları için teşekkür ederim Cumhuriyet Halk Partimize Olan Bağlılığım ve Hizmetkârlığım Devam Edicektir Örgütümün, İl Başkanım Sn. Harun YILDIZLI’NIN ve Genel Başkanım Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’NUN Her Zaman Emrindeyim” ifadelerini kullandı

9 KİŞİ İSTİFA ETTİ
Soyluçiçek’ in istifasının ardından, İlçe örgütünde yeniden seçim isteği doğrultusunda yönetimden 9 kişinin istifa ettiği öğrenildi. İstifanın ardından İlçe yönetimi düşmüş oldu. CHP İl Yönetim Kurulu toplantısında geçici kurul için isimlerin belirlenmesi bekleniyor.

Geçici kurul için isimlerin belirlenmesinin ardından söz konusu isimler CHP Genel Merkez’e gönderilecek. Genel merkezin geçici kurulu onaylamasının ardından ise atanan isimlerin bir ay içerisinde ilçeyi seçime götürmesi bekleniyor.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN