Cumhuriyet coşkusu bu konserde yaşandı

Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Halk Müziği Korosu'nun düzenlemiş olduğu 'Cumhuriyet Konseri' büyük coşkuyla ayakta alkışlandı

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Halk Müziği Korosu, Şef Yasin Koçman yönetiminde muhteşem bir “Cumhuriyet Bayramı” konserine imza attı. Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konsere Vali Yardımcısı Şenol Kaya, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Sağlık Teknoloji Üniversitesi Rektör Yardımcısı Füsun Terzioğlu, Gölcük Denizaltı Filo Komutanı Tuğamiral Timur Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, KOÜ Tıp Fakültesi Dekanı Zafer Utkan, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Zafer Cantürk, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel’in de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli ve sanatsever katıldı.

BAYRAKLI COŞKU

Konser için özel hazırlanan salonda tüm koltuklara müdürlük tarafından Türk Bayrakları bırakılmıştı. Ayşe Müge Şahin’in sunuculuğunu yaptığı konser akşamı büyük heyecanla başladı. Şef Yasin Koçman yönetimindeki koro 17 eseri başarıyla seslendirdi. 6 solistinde yer aldığı konser gecesinde Cumhuriyet coşkusu birlikte söylenen türkülerle devam etti. Finalde ise hep birlikte seslendirilen şarkılara Türk Bayrakları da eşlik edince muhteşem görüntüler yaşandı. Şef Koçman’a Vali Yardımcısı Kaya tarafında çiçek takdimi yapıldı. Konser, protokolünde koroya karışarak birlikte çekilen anı fotoğrafıyla sona erdi.

Bakmadan Geçme