Darıca'da şimdilik tek yarışan Törk, 'Arayı açtım' dedi
Halihazırda Darıca'nın tek belediye başkan adayı CHP'li Yakup Törk halka dokunan projelerinin halktan da karşılığını gördüğünü, henüz açıklanmayan diğer partilerin adaylarının hayli önünde olduğunu söyledi
31 Mart yerel seçimlerine doğru günümüz itibariyle Darıca Belediyesi’nin ilk ve tek belediye başkan adayı CHP’li Yakup Törk henüz kim olduğunu kimsenin bilmediği diğer partilerin adaylarıyla girdiği yarışta, o avantajın getirisiyle arayı açtığını söyledi. CHP Darıca Belediye Başkan adayı Yakup Törk, CHP Darıca İlçe Örgütü’nde yönetimin dünkü çok amaçlı basın toplantısına eşi Esra Törk ile birlikte katıldı.
Doğal birinci…
Tüm katılımcılara teşekkür ederek sözlerine başlayan Törk, “Bugün burada uzun yıllardır başarmak istediğimiz anı yaşıyoruz. İlçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları, meclis üyeleriyle inanmış, birbirine yardımcı bir ekiple hedefe yürüyoruz” dedi. Bugünün temelinin üç yıl önceden atıldığını hatırlattı. Törk belediye başkan adaylığının diğer partilerin adaylarından önce açıklanmış ve hatta hala açıklanmamış olmasının -şimdilik tek başına sürdürdüğü- yarışta kendisini açık ara birinci hale getirdiği kaydetti. Törk şöyle devam etti:
Seçmen kanadında da işlerimiz yolunda
“Sahalarda büyük alanlara girerek mücadeleler verdik. Darıca Belediyesi’nin yönetimine, kadrolarımız ile birlikte hazırız. Darıcalılar’a nasıl hizmet yapmamız gerektiğini biliyoruz. Bugüne kadar yaptığımız, evlerde gerçekleşen toplantılarda da halktan karşılığını almaya başladık. AKP’ye oy verenler dâhil olmak üzere önemli bir seçmen kitlesinin ilgisini ve desteğini yakaladık. Yani uzun soluklu çalışmamızın seçmen kanadında da ‘işlerimiz yolunda’.
İnsana dokunan projelerimizden ötürü Darıcalılar da çözümün şahsımın belediye başkanlığında, CHP yerel iktidarında olduğuna kanaat getirmeye başladı. Önceliğimiz olan gençlerin ve kadınların desteğiyle sonuca ulaşacağımıza inanıyorum.
30 yıl aradan sonra yeniden umut olduk
Ben bu kadroya ve ekibe inanıyorum. 30 yıl aradan sonra bu ekip Darıca’nın ve Darıcalı’nın yeniden umudu olmuştur. CHP’liler olarak tüm kitleleri kucaklayarak Darıcalı vatandaşların tamamının oyuna ve belediyenin yönetimine talibiz. Allah çıktığımız yolda bizi her zaman güçlü kılsın. Darıcalılar’ın duasıyla bu işi başaracağız. Sonuçta kazanan Darıcalılar olacaktır.”
Bakmadan Geçme




