Derince İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde devir teslim

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Derince İlçe Sağlık Müdürü olarak atanan Uz. Dr. Hande Cihan Mutlu'ya yeni görevi nedeniyle ziyarette bulunarak başarılar diledi.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

Uz. Dr. Hande Cihan Mutlu’nun Derince İlçe Sağlık Müdürü olarak göreve başlaması nedeniyle bugün İlçe Sağlık Müdürlüğü binasında tören gerçekleştirildi. Programa Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Mürsel Durmaz, Başkan Yardımcısı Dr. İrfan Kaynar Destek Hizmetleri Başkanı Mustafa Tekin, ve Körfez İlçe Sağlık Müdürü Dr. Oğuz Kösa’da katılım sağladı.

HAYIRLI UĞURLU OLMASINI DİLİYORUM 
Dr. Mutlu’ya yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunan Pehlevan, “Hande hanım çalışkan, insan ilişkileri çok kuvvetli, başarılı ve deneyimli bir hekim arkadaşımız. Daha önce kendisiyle çeşitli kademelerde çalışma imkanı da bulduk. Bu nedenle kendisine güveniyoruz. Yeni görevinin ilçemize ve ilimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ 
Yeni görevi nedeniyle mutlu ve gururlu olduğunu ifade eden Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Hande Cihan Mutlu ise “Böylesine önemli bir görevin şahsıma uygun görülmesinden dolayı Sayın İl Sağlık Müdürümüze teşekkür ederim. Derince ilçemizdeki sağlık hizmetlerinin sunumu ve geliştirilmesi gibi konularda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

DR. HANDE CİHAN MUTLU KİMDİR?

2008 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun olan Uz. Dr. Hande Cihan Mutlu 2013- 2018 yılları arasında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinde Halk Sağlığı ihtisasını tamamladı. Daha önceki yıllarda Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı birçok birimde görev alan hekim, İlimizde gerçekleştirilen Covid-19’la mücadele çalışmalarında aktif rol alarak önemli hizmetlerde bulundu.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN