DEVA Genel Başkan Yardımcısı Perşembe Pazarında

DEVA Partisi Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Elif Esen, dün Perşembe Pazarında Kocaelilerle buluştu, kadınların dertlerini dinledi


Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Elif Esen dün gerçekleşen Kocaeli programında Perşembe Pazarı’nda esnafla buluştu ve kadınların hayat pahalılığı ve can güvenlikleri ile ilgili korkularından oluşan şikâyetlerini dinledi.
DEVA Partisi’nin Genel Başkan Ali Babacan öncülüğünde seçimlerden sonra çok hızlı bir şekilde ekonomiyi tekrar kendi dönemlerindeki hayat standartlarına getireceğini hatırlatan Genel Başkan Yardımcısı Elif Esen, kadınlarımızın ve çocuklarımızın üzerinde bir karabasan gibi çöken şiddet, taciz ve cinayet sarmalına da İstanbul Sözleşmesine geri dönerek ‘Dur!’ diyeceklerini ve kadınlarımıza ve çocuklarımıza karşı suç işleyenlerin en ağır şekilde cezalandırılacağını ifade etti.
DEVA Partisi Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Elif Esen’e vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, üç provakatör tarafından gerçekleştirilen taciz ise partililerin ve Genel Başkan Yardımcısı Elif Esen’in soğukkanlı tutumu sayesinde büyümeden önlendi.

DEVA PARTİLİLER İLGİDEN MEMNUN
DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanlığı’nın Perşembe Pazarı’nda kurduğu standı da ziyaret eden Esen, burada partililerle birlikte kandil münasebetiyle vatandaşlara lokum ikram etti. Bizzat DEVA Partisi’ne üye olmak için başvuru yapan vatandaşların üye kayıt formlarını doldurdu. 
Kendisiyle özellikle kadın ve çocukların bol bol fotoğraf çektirdiği DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Perşembe Pazar’ı programı ardından, STK ziyaretleri ile Kocaeli çalışmasını sürdürdü.
Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, “Biz DEVA Partisi olarak bugün de pazarın içine girdik, tek tek vatandaşımız ile pazarcı esnafımızla konuştuk. Hayat pahalılığı esnafı da, vatandaşı da bezdirmiş. Hemşehrilerimizin dertlerini dinledik ve bol bol üye yaptık. Bir iki vatandaşımız da zannediyorum hükumet medyasının oluşturduğu yalan algının etkisiyle eleştiri getirdi, o da olabilir. Ama yüzlerce insanımızın sıcak ve samimi ilgisinin yanında bu da olacak nazarlık olarak. Ayrıca şunu gördük ki AKPartililer vatandaşın verdiği tepkiden korkarak; pazarın içine girmediler ve giremiyorlar. Oysa biz içindeydik, onlar ise kapısına özel araçla stant kurmuş ve ikram dağıtıyorlardı. Bu da Seçimlerin sonucu hakkında şimdiden neticeyi gösteriyor, hayırlı olsun” dedi...

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme