Ellibeş: Boş vaatlere kanmayın

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş Körfez ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Ellibeş 'Bizim için en büyük zenginlik halkın sevgisine mazhar olmak.' dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş, 14 Mayıs’taki seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda gerçekleştiriyor. İlçe ilçe ziyaretler gerçekleştiren Ellibeş, Körfez ilçesinde ziyaretler gerçekleştirerek Körfezlilerle bir araya geldi. Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında çalışmalarını sürdüren Ellibeş’e, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan ve Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün yanı sıra teşkilat yöneticileri eşlik etti.

“MİLLETİMİZLE KUTLU YÜRÜYÜYÜŞÜMÜZÜ SÜRDÜRECEĞİZ”

Körfez ilçesini karış karış gezerek vatandaşlarla sohbet eden Ellibeş, Kars Akbaba ve Çevre Köyleri Derneği’ni de ziyaret etti. Gittiği her yerde vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılanan Ellibeş, “Bizim için en büyük zenginlik halkımızın sevgisine mazhar olmak, gönül makamında yer tutmak. AK Parti’nin hizmete sevdalı kadroları olarak milletimizle hep iç içe olduk. Daima milletimizle yol yürüdük. Bu kutlu yürüyüşü 14 Mayıs’tan sonra da milletimizin desteği ile sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

“BOŞ VAATLERE KANMAYIN”

Açıklamasında şu ifadelere yer veren AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş, “7’li masanın bu ülkeye katacak bir şeyi yok. Onlar sadece istikrarsızlık ve kaos düzeni getirirler. Bugün altı boş, hayata geçirilemeyen vaatlerle milletimizin kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. Milletimizin dün olduğu gibi bugünde boş vaatlere kanmayacağını biliyorum. Türkiye’nin yükselişinin önüne geçemeyecekler. Bir tarafta hayal satanlar var, diğer tarafta bugüne kadar milletine verdiği her sözü yerine getirmiş, hizmet ve eser üreterek her alanda milleti için gece-gündüz çalışmalar yapmış bir AK Parti gerçeği var. Bugün acaba denilecek bir zamanda değiliz. 14 Mayıs’ta ‘doğru zaman, doğru adam’ diyerek, ülkemizin bugüne kadar elde ettiği birikimlerle yarınlara daha güçlü bir şekilde ilerlemesi için tercihimizi Recep Tayyip Erdoğan’dan yana, AK Parti’den yana, Cumhur İttifakı’ndan yana kullanmalıyız” dedi.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi
Yorumlar 1
Mert 20 Nisan 2023 18:23

gölcük raylı sistem projesi ne oldu

Bakmadan Geçme