Endi Gıda Sayra Market'in ilk şubesini İzmit'te açtı

Endi Gıda, Çaykur, Didi, Pekşeker ve Torku gibi lider markaların bayilikleri ile edindiği tecrübeyi şimdide SAYRA MARKET ile organize perakendeciliğe taşıyor.

Sayra Market,, profesyonel kadrosu, yüksek teknolojik alt yapısı, müşteri odaklı stratejik yaklaşımı, kalite odaklı iş yönetim süreçleri ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile İzmit valilik binasının yakınında 370 metrekare mağazasında yaklaşık 5.000 adet ürün çeşidi ile hizmet vermeye başladı.

KATILIM
Açılışa Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve eşi  ve İzmit Belediyesi Esnaf Koordinatörü Eray Bodur da katıldı

HİZMET  VERMEYE BAŞLADI
Geleneksel perakendeciliğin, pandemi sonrası değişen koşullarını göz önüne alarak, yenilikçi bir anlayışla yapılanan Sayra Market, raflarına ülkemizin lider markalarının yanına, yöresel markalarda  ekleyerek,  müşterilerine yüksek kaliteyi en uygun fiyatla sunma prensibi ile kapılarını müşterilerine açtı.

GURURUNU YAŞIYORUZ

Endi Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Seymen Seymenoğlu yaptığı açılış konuşmasında, “Grup şirketlerimiz olarak bu güne kadar ülke ekonomisine verdiğimiz katkıya yeni bir zincir eklemenin gururunu taşıyoruz.  Sayra Market bir yandan yeni istihdam imkânları ile ekonomimize, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri ile de vatandaşlarımıza destek sağlamayı hedeflemektedir” dedi.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme