'Fatma Başkan yapmazsa Tahir Başkan yapar'

Arızlı Mahallesi'ne giderek vatandaşların sorunlarını dinleyen İzmit Belediye Meclisi'nin MHP'li meclis üyesi İlker Kazan, 'Fatma Başkan yapmazsa Tahir Başkan yapar!' dedi.

İzmit Belediye Meclisi MHP’li üyesi İlker Kazan, mahalle gezilerine devam ediyor. Kazan’ın son durağı Arızlı Mahallesi oldu. Kazan'a ziyaretinde MHP İzmit İlçe Sekreteri Salih Köktürk ve Arızlı MHP Mahalle Başkanı Emrah Elmas'da eşlik etti.

SIKINTILAR YERİNDE TESPİT EDİLDİ

Arızlı Mahalle Muhtarı Ruhan Menteş ve mahalle sakinleri ile mahalledeki sıkıntılar yerinde tespit edilerek notlar alındı. Mahalleli öncelikli olarak Pınarlı Sokak'ın asfaltlanmasını ve düzeltilmesini talep etti. Tarlalarına gitmekte zorlanan köylüler yolun çok kötü bir durumda olduğunu başkanın burayı yarım gün çalışarak bu sıkıntılarının giderilebileceğini belirttiler.

“TAHİR BAŞKAN, HER DAİM KÖYLÜNÜN YANINDA”
Kazan, konuyu gündeme getireceğini ifade ederek, "Fatma başkanın bizlere mecliste söylediğine göre söylememizin yeterli olduğunu önerge vermemize gerek olmadığını ve yapacağını belirtmişti. Yapmaz ise Cumhur İttifakı’nın belediye başkanı olan Tahir Başkan, her daim köylünün yanında. Yapmış olduğu tarımsal projelerle bunu gösterdi ve kendisi tek telefonla burayı aynı gün bitirir" dedi.

MHP'Lİ HEYETE TEŞEKKÜR

İlker Kazan ve beraberinde heyet mahalleliyle sıcak bir ortamda mahalle sorunlarını konuştu. Gündem hakkında sohbetlerinde mahalle sakinleri, çay, karpuz ve aşure İkram ettiler. Beraber fotoğraf çekilen heyette muhtar ve vatandaşlar seçim olmamasına rağmen mahallelerine gelen MHP’li heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme