Gardenia Park Kabaoğlu'nda 2. etap başlıyor!

Mehmet Kavan Yapı Kabaoğlu mevkiinde geliştirdiği Gardenia Park 1.Etap Projesini tamamlıyor ve 2. Etap hazırlıklarını başlatıyor.

İnşaat sektörünün deneyimli kuruluşlarından olan Mehmet Kavan Yapı, Kocaeli’ne değer katacak Gardenia Park 1. Etap projesini tamamlıyor. Şehre yakın kalabalığa uzak konumu, vadi manzarası, 1. Sınıf modern mimari detayları ve sosyal yaşam alanları ile dikkat çeken proje 6122 metrekare alan içerisinde, 10 adet ortak havuz kullanımına, 5 adet de özel havuza sahip 200 metrekare kendi özel bahçeli 4+1 dublex, 5+2 triplex ve 6+1 kapalı garajlı, özel havuzlu villa seçenekleriyle size özel ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Yine Kabaoğlu mevkiinde, Kocaeli Üniversitesi yolunda geliştirilmeye hazırlanan 2. Etap projesi 7495 metrekare alan içerisinde toplam 18 adet özel havuzlu 4+1 dublex villalardan oluşuyor. Projedeki her bir villanın modeli aynı olmakla birlikte hepsinin kendi özel bahçesi mevcut olacak. Ortalama 235 metrekareden oluşan bahçe alanları özel peyzaj çalışması ile mahremiyeti koruyacak şekilde ayrılacak. Şehirden uzak ama bir o kadar da şehrin içinde bulunan lokasyonu sayesinde ulaşılabilirlik olarak oldukça avantajlı bir konumda olan 2. Etap Projesi çok yakında sizlerle!

Bakmadan Geçme