Gebzespor'da yaprak dökümü başladı
Gebzespor kulübünde sezon sonu hareketliliği dikkat çekiyor. Teknik direktör Emre Toraman, futbolcular Mustafa Pektemek, Cenk Ahmet Alkılıç, Denizalp Özdemir, Kaan Kanak ve Yunus Karakaya ile yollar ayrıldı
2.Lig temsilcimiz Gebzespor’da sezon sonu itibariyle bazı isimlerle yollar ayrıldı. Takımın sezon boyunca 3.teknik adamı olan Emre Toraman yönetim kurulu ile yaptığı görüşmede yeni sezon için anlaşma sağlamadı ve yollar ayrıldı. Bı arada takımın tecrübeli isimlerinden geçirdiği süre boyunca attığı kritik goller ve saha içi liderliğiyle ön plana çıkan Mustafa Pektemek’e kulübe verdiği katkılardan dolayı teşekkür edildi.
Orta saha ve kanat bölgelerinde oynayan Cenk Ahmet Alkılıç, savunmadaki istikrarıyla bilinen Denizalp Özdemir, Kaan Kanak ve Yunus Karakaya’da kulüp ile yeniden sözleşme imzalanmadı ve karşılıklı ayrılık yaşandı. Gebzespor’da yaşanan bu ayrılıklar, önümüzdeki sezon için yapılan sportif ve kadro planlamalarının bir parçası olarak değerlendirildi.
Yönetim Kurulu, hem teknik ekip hem de futbolcu kadrosu açısından yeni transfer ve yapılanma adımlarının kısa süre içinde açıklanacağını belirtti. Kulüp yetkilileri, taraftarları bilgilendiren açıklamada, ‘Gebzespor olarak hem sportif başarıyı hem de mali sürdürülebilirliği ön planda tutuyoruz. Aldığımız kararlar, geleceğe güçlü bir şekilde hazırlanmamız için gerekliydi’ ifadesini kullandı.
Zafer Onar
Bakmadan Geçme