Gençlerin ilk oyu Erdoğan ve AK Parti'ye

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan ve yönetimi, ilk defa oy kullanacak seçmenleri arayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye destek istedi.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmalarını sürdüren AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları sahayı boş bırakmıyor. Gençlik Kolları İl Başkanı Çağatay Çağlayan ve yönetimi, ilk defa oy kullanacak olan seçmenleri arayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi. Gençlerden büyük destek alan Çağlayan, “Dün olduğu gibi, bugün ve yarında gençlerimizle bir aradayız. Gençler bizimle beraber” dedi.

“İLK OYUNUZA TALİBİZ”

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Çağatay Çağlayan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ilk defa oy kullanacak olan gençlere çat kapı ziyaretler düzenleyerek hediye takdimi eden, daha önce sık sık ziyaret gerçekleştirerek gençliğin nabzını tutarken bu defa da “İlk Oyunuza Talibiz” mesajı ile gençlerden destek istedi.

“GENÇLER BİZİMLE BERABER”

İl Gençlik Kolları Başkanı Çağlayan, “Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın selamları ileterek ilk defa oy kullanacak olan gençlerimizi ziyaret ediyor, iyi günlerinde kötü günlerinde yanında oluyoruz. Her aramada genç kardeşlerimizle olan kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendiriyoruz. Çok şükür her kesimden de olumlu dönüşler alıyoruz. Gençler bizimle beraber. Çünkü dün de onların yanındaydık, bugün de onların yanındayız. Umutları biziz. Biliyorlar ki, yarın da onlarla beraber olacağız.” dedi.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme