Güney: 'Normal insan bu mesajı yazmaya utanır'

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, bir zamanlar uluslararası su kayağı şampiyonaları düzenlenen Gölkaypark'ın İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet tarafından kasten çürümeye terk edilip, bugün yeniden temeli atıldığını belirterek, 'Bugün halktan, kamu yararından söz edenler, üç yılda belediyenin kasasında delikli kuruş bırakmadı. Kamu malına ihanetlerini mesajla başkalarının üzerine yıkmaya çalışmaları ise normal insan işi değil' dedi.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, üç yıldır Gölkaypark’ı çürümeye terk ettikleri için İzmit Belediyesi’ne çağrıda bulunduklarını hatırlatarak şunları söyledi: “İzmit’te 3 yıldır neler yaşandığını hep birlikte görüyoruz. Millet iradesine saygı duymayanlar, mecliste çoğunluğun başka bir partide olmasını hazmedemiyor ve bunu sürekli iş yapmamak için bahane olarak kullanıyor. CHP’li İzmit Belediyesi’ne AK Parti döneminden Vadi İzmit Konutları satışından 100 milyon TL ek kaynak geldiği halde ortada ne bir elle tutulur hizmet, ne de eser var.”

BIRAKIN YENİSİNİ, MEVCUTA BAKAMIYORLAR
“Bırakın yenisini yapmayı, mevcutları çürütüp, bakmıyorlar. İşte Gölkaypark örneği ortada. Bir zamankar su kayağı şampiyonları düzenlenen ve AK Parti döneminde yapılan bu tesisin üç yıldır ihmal edildiğini, burayı çürüttüklerini, yok ettiklerini fotoğraflarla ortaya koyduk. Ama İzmitlilere kısa mesaj atıp, burayı ihmal eden başkasıymış gibi algı yaratmaya çalışıyor ve çürüttükleri yerde yeni bir tesis yapmak için temel atma töreni düzenlediler”.

NORMAL İNSAN BU MESAJI ATMAYA UTANIR
“Açıkçası normal bir insan bu mesajı atarken utanırdı. Maalesef üç yıldır halktan, kamu yararından bahsedenler belediyenin kasasında israfla, zararla delikli kuruş bırakmadılar. Seçim sonrası kurulan şirketleri zengin ettiler. İller Bankası’ndan aldıkladı ödenek arttığı halde, üzerine 100 milyon TL Vadi İzmit Konutları satışından ek kaynak geldiği halde hala borçlanmanın derdine düştüler. Bizim 20 yıldır ilmek ilmek, hizmet ve eserlerle milletimizle kurduğumuz gönül bağını yalan ve iftiralarıyla yıkmak istiyorlar. Ama başaramayacaklar. Çünkü balık hafızalı yerine koydukları milletimiz herşeyin farkında”.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme