Güngör Arslan için kınama ve başsağlığı mesajları!

İşyerinde haince uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ses Kocaeli Gazetesi Sahibi Gazeteci Güngör Arslan için belediye başkanları ve siyasi parti temsilcilerinden kınama ve başsağlığı mesajları geldi.

Kocaeli’nin İzmit ilçesi Cedit Mahallesi Muzaffer Fidan Sokak’ta bulunan iş yerinde meydana gelen olayda Ses Kocaeli Gazetesi sahibi Güngör Arslan, saat 14:50'de iş yerinde bulunduğu sırada  Ramazan Özkan isimli şahsın silahlı saldırısına uğramış ve ağır yaralı olarak kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti.
Hayatını kaybeden Gazeteci Güngör Arslan için belediye başkanları ve siyasi parti temsilcileri saldırı ile ilgili kınama ve başsağlığı mesajları yayınladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden gazeteci Güngör Arslan’a Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum”

TBMM Başkan Vekili, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ise paylaşımında, “Uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ses Kocaeli’nin sahibi Güngör Arslan’a Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ses Kocaeli’nin sahibi Güngör Arslan’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum” 

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan: "Güngör Aslan uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Kocaeli’nde siyasete ilk başladığım günden beri tanıdığım bir gazeteciydi. Çok üzüldüm. Oğlu Özgür var, babası olmadan hayatını devam ettirmesi o kadar zor ki…" 

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım: ''Ofisinde yaşadığı silahlı saldırı sonucu yaşama veda eden gazeteci Güngör Aslan'a Allah'dan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum"

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, “İş yerinde uğradığı silahlı saldırı sonrası kaldırıldığı hastanede giderek iyi haberlerini beklediğimiz Ses Kocaeli Gazetesi imtiyaz sahibi Güngör Arslan’ı ne yazık ki kaybettik. Söyleyecek söz yok. Bugün Kocaeli’de bir gazeteci öldürüldü”

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız:, “Ofisinde uğradığı silahlı saldırı sonucu tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Ses Kocaeli Gazetesi İmtiyaz Sahibi Güngör Arslan’a Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve tüm yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum” 

Kocaeli Zirve Gazetesi olarak meslektaşımız Güngör Arslan'a yapılan hain saldırıyı kınıyor, merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi
Yorumlar 1
İso 20 Şubat 2022 08:54

Güçlü kalem. Omurgalı ADAM. Rahmet diliyoruz.

Bakmadan Geçme