AKP Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, parti binasının çok amaçlı toplantı salonunda ilçe genelindeki tüm mahalle başkanlarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. İlçe yöneticilerinden Samet Taşdelen, Temel Erten, Serkan Ateş, Nail Karakoyun ve Hüseyin Şişman`ın hazır bulunduğu toplantıda konuşma yapan başkan Yücel, “Biz, birlikte olduğumuzda AKP`yiz” dedi.
RAPOR HAZIRLANIYOR
Başkan Yücel, toplantının basına açık olduğu bölümde, “Daha sık bir araya gelerek, Gölcük genelindeki 30 mahallemizi her açıdan değerlendiriyoruz. İlçedeki mahallelerde yapılanlar, yapılması gerekenler ve yapılacak olanları kadem kadem değerlendiriyoruz. Önceliğimiz halkın beklentileri” diyerek mahallelerle ilgili rapor hazırlandığını söyledi.
YÖN KAZANDIRILACAK
Yücel, ayrıca mahalle teşkilatlarının performans çalışmalarını, yapılması gereken uygulamaları ve diğer konuları sıklıkla yapacakları toplantılarda ele alarak değerlendireceklerini kaydederek bu sayede teşkilatların çalışmalarına farklı bir yön kazandırılacağı bilgisini verdi.