Asayiş

Asayiş Haberleri

Motosiklet, otomobil ile böyle çarpıştı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde kırmızı ışık ihlali yapan motosikletin kavşakta otomobil ile çarpıştığı ve sürücüsünün yola savrulduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

MİT’ten Süleymaniye’de nokta operasyon

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK'nın sözde Süleymaniye Kelar sorumlusu Şevger Azad Aras kod adlı Hüsnü Kümek'i Irak'ın Süleymaniye şehrinde gerçekleştirdiği nokta operasyonla etkisiz hale getirdi.

Teröristlerin inleri başlarına yıkıldı

Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu teröristlerin kırsalda kış aylarında eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik gerçekleştirilen 'Bozdoğan-8' operasyonlarında 9 ilde 59 mağara, sığınak ve patlayıcı deposu imha edildi.

Deprem hasarlı araçları değiştirip piyasa süreceklerdi: 5 gözaltı

Kocaeli ve İstanbul'da eş zamanlı düzenlenen 'change oto' operasyonunda

Motosiklet hırsızları yakalandı

Kocaeli'nin Derince ilçesinde iki motosikletin çalınmasına ilişkin polis ekiplerince yakalanan 3 şahıstan 1'i tutuklandı.

Yalova’da devrilen mıcır yüklü tıra otobüs çarptı

Yalova-Bursa karayolunda kontrolden çıkarak devrilen mıcır yüklü tıra otobüs çarptı. Devrilen tır ve yola dökülen mıcır nedeniyle trafik bir süre ulaşıma kapandı.

Kocaeli dahil 17 ilde DEAŞ operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 17 ilde eş zamanlı icra edilen 'Bozdoğan-7' operasyonları çerçevesinde, silahlı terör örgütü DEAŞ mensubu 51 şüphelinin yakalandığını bildirdi

Ramazan davulu meselesinde mermi yiyen muhtar konuştu

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Ramazan ayında davul çalmak isteyen kişinin isteğini reddettiği için tabancayla vurulan muhtar o anları anlattı. Olaydan 15 gün önce de şahsın davul çalmak istediğini söylediğini ancak mahallesinde ikamet etmediği için bu teklifi reddettiğini ifade eden muhtar, dün gece saatlerinde yeniden yanına geldiğini belirterek, Arkamı döndüğüm esnada tabancasını sağ ayağıma dayadı. O esnada sıcaklık hissettim ve şahsın kaçtığını gördüm dedi.

Öğrenci yurdunda korkutan yangın

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde erkek öğrenci yurdunun çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

MİT’ten MOSSAD’a bir darbe daha

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği ortak operasyonla, edindikleri bilgileri İsrail istihbarat servisi MOSSAD’a satan 7 kişi gözaltına alındı.

Gümrük Muhafaza ekiplerinden operasyon

Kapıkule, İpsala, Kocaeli, Mersin ve Karasu Gümrük Muhafaza ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda, piyasa değeri yaklaşık 34 milyon 255 bin Türk Lirası olan uyuşturucu madde, 21 milyon 145 bin Türk Lirası değerinde kaçak sigara ve 58 milyon Türk Lirası değerinde elektronik sigara ve çeşitli ticari eşya ele geçirildi

Köpekle önce ilgilendi sonra peşine takıp çaldı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde petshop önündeki pekinez cinsi köpeğin çalındığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde şahsın, köpekle biraz ilgilendikten sonra peşine taktığı görüldü. Köpeğin 3 yavrusunun annesiz kaldığını söyleyen sahibi, Köpeğimi 5 yaşındaki kızımdan ayırmadım. Çocuğum gibiydi dedi.

Kocaeli dahil 11 ilde dev operasyon

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde düzenlenen operasyonlarda 1 ton 180 kilogram uyuşturucu madde ve 23 bin 457 uyuşturucu hap ele geçirildiğini duyurdu

Kocaeli'de davul çalma isteğini reddeden muhtarı vurdu

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir şahıs, ramazan ayında davul çalma isteğini reddeden muhtarı sağ bacağından tabancayla vurdu. Hastanedeki tedavisinin ardından muhtar taburcu edilirken, polis kaçan sahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Çanakkale’de depremin yaşattığı panik ve korku anları

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde meydana gelen 4,9'luk deprem güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kamerası görüntülerinde yaşanan panik görüntülere yansıdı.

Motokurye hayatını kaybetti

Kocaeli’nin Derince ilçesinde meydana gelen trafik kazasında tırın altında kalan 60 yaşındaki motokurye hayatını kaybetti.

Türkiye şampiyonu boksör tabancayla vuruldu

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde komşular arasında kanalizasyon sebebiyle çıkan tartışmada, 17 yaşındaki Türkiye Şampiyonu boksör tabancayla vuruldu. Saldırgan olay yerine gözaltına alındı, sporcu ise hastaneye kaldırıldı.

Deprem korkusu canından etti

Bursa'da 27 yaşındaki genç bir adam Çanakkale'de meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki depremden korkup oturduğu evin 2'nci katından aşağıya atladı. Sokağa düşüp ağır yaralanan şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Devrilen tırın sürücüsü yaralandı

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolunda virajda kontrolden çıkarak devrilen tırın sürücüsü yaralandı

Toplam 12476 haber.