Asayiş

Asayiş Haberleri

Boya fabrikasında yangın

İstanbul-Kocaeli sınırında bulunan bir boya fabrikasında yangın çıktı. Gökyüzüne yükselen siyah dumanlar çevre ilçelerden görülürken, yangın itfaiye ekiplerinin 1 saat süren müdahalesi sonucunda kontrol altına alındı. Yangın dron ile havadan görüntülendi

Sobayı yakmak isterken, kendini yakmıştı, Kocaeli'de hayatını kaybetti

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sobayı tutuşturmak için tiner dökerken yaşanan patlamada ağır yaralanan belediyede görevli işçi, Ankara’dan gelen ambulans uçakla Kocaeli’ye sevk edilmişti. Durmuş Kocaeli’de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Nefes borusuna şeker kaçan çocuk ölümden döndü

Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki bir fırında nefes borusuna şeker kaçan çocuk ölümden döndü. Fırın sahibi uyguladığı Heimlich manevrasıyla çocuğu boğulmaktan kurtarırken, o anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Kocaeli’de 300 bin makaron ele geçirildi

Kocaeli'de şüphe üzerine durdurulan araçta 300 bin gümrük kaçağı makaron ele geçirildi.

Kocaeli’de kaza: Sürücünün bacağı koptu

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde servis aracının bariyerlere çarpması neticesinde meydana gelen kazada bacağı kopan sürücü ağır yaralandı.

Duraklayan araca çarpıp devrildi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde hafif ticari araç, duraklayan bir diğer hafif ticari araca çarpıp devrildi. Yan vaziyette duran aracın sürücüsü yaralandı

Kocaeli'de iki hafif ticari araç çarpıştı: 1 yaralı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde iki hafif ticari aracın çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı

Kocaeli dahil 75 ilde silah kaçakçılarına operasyon

75 ilde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik 4 gündür devam eden “Mercek-13” operasyonlarında; 641 ruhsatsız tabanca, 50 kurusıkıdan çevrilmiş tabanca, 19 uzun namlulu tüfek, 134 ruhsatsız av tüfeği olmak üzere toplam 844 silah ele geçirildi. Bin 31 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Yabancılara sahte belge düzenleyen çeteye operasyon

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye’de yasal kalış hakkı olmayan yabancılara sahte belge düzenleyerek sınır dışı edilmelerine engel olduğu tespit edilen 25 şüphelinin “Kalkan-14” operasyonu iel yakalandığını açıkladı.

Organize suç örgütü çökertildi, 20 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir merkezli 4 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Mahzen-8” operasyonunda elebaşılığını Agit Akan’ın yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini ve 20 şüphelinin yakalandığını açıkladı.  

Seçil Erzan para trafiğini tek tek açıkladı

Kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen 2'si tutuklu 7 sanığın yargılandığı dolandırıcılık davasında sanık Seçil Erzan savunmasında kimlerden kaç para alıp ne kadar para ödediğini anlattı.

Feci kazadan sonra kara haber geldi

TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde tıra arkadan çarpan ve ikiye bölünen panelvanda ağır yaralanan sürücü hayatını kaybetti.

Bakan duyurdu; Organize suç örgütü çökertildi

İstanbul'da düzenlenen “Mahzen-7” Operasyonları'nda elebaşılığını “Memocan” lakaplı Muhammed Uray’ın yaptığı Organize Suç Örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 27 şüpheli yakalandı.

Kocaeli dahil 9 ilde change oto operasyonu

Trabzon merkezli Kocaeli dahil 9 ilde düzenlenen change oto operasyonunda gözaltına alınan 26 kişiden 7'si tutuklanarak cezaevine gönderildi

TEM’de tıra çarpan panelvan ikiye bölündü: 1 ağır yaralı

TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde traktör yüklü tıra arkadan çarpan panelvan, ortadan ikiye bölündü. Yola savrulan panelvan başka bir tırın çarpmasıyla 90 metre sürüklenirken, sürücü ağır yaralandı.

Tırın altında kalmaktan son anda kurtuldu

TEM Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde yol ortasındaki plastik kasaya çarpmamak için manevra yapan otomobil, önce tıra sonra otomobile çarparak savruldu. O sırada arkadan gelen tır ise savrulan otomobile ve yolcu otobüsüne çarptı. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Evde çıkan yangın sonu oldu

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde tek katlı müstakil evde çıkan yangında mahsur kalan 81 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.

Seçil Erzan davasında Arda Turan ve Fernando Muslera mahkemede

Yüksek kar getirili "Fatih Terim fonu" vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan’ın yargılanmasına devam ediliyor. Mahkemeye müştekilerden Arda Turan ve Fernando Muslera da katıldı.  

Tırın altına giren otomobil yandı, sürücü hayatını kaybetti

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde park halindeki tırın altına giren otomobilde yangın çıktı. Feci kazada sürücü hayatını kaybetti, otomobil ise hurdaya döndü.

Toplam 12476 haber.