Asayiş

Asayiş Haberleri

Üst geçidi kullanmayan 2 kişiye motosiklet çarptı

Kocaeli'de yaklaşık 30 metre uzaklıktaki üst geçidi kullanmayıp yolun karşısına geçmeye çalışan 2 kişiye motosiklet çarptı. Kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Bakan duyurdu; Bir suç örgütü daha çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yalova'da eş zamanlı olarak düzenlenen 'MAHZEN-6' operasyonlarında elebaşılığını zehir taciri Cüneyt Dizdaroğlu'nun yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini ve 15 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Gümrüklerde kaçakçılara büyük darbe

Gümrük Muhafaza ekipleri kaçakçılığın her türlüsü ile mücadelesini sürdürüyor. Üç farklı noktada gerçekleştirilen operasyonlarda, Mersin Limanı'nda piyasa değeri yaklaşık 75 milyon Türk Lirası olan muhtelif türde ticari eşya, Kapıkule Gümrük Kapısı'nda yaklaşık 22 kilogram kokain, Habur Gümrük Kapısı'nda ekmek arasına gizlemiş 1 kilo altın ele geçirildi. Toplamda yaklaşık 112,5 milyon Türk Lirası değerinde kaçakçılığın önüne geçilmiş oldu.

Kocaeli'de araçta 710 bin boş makaron ele geçirildi

TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde durdurulan bir araçta polis ekiplerince yapılan aramada 710 bin boş makaron ele geçirildi.

Otomobilini ateşe verdi

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde iddiaya göre bir sürücü otomobilini ateşe verdi. Otomobil cayır cayır yanarken, itfaiye ekipleri alevleri söndürdü.

Kişisel verileri ele geçirip bin 750 kişiyi dolandıranlar yakalandı

İzmir'de kişisel verileri ele geçirerek bu verileri para karşılığında satmak isteyen ve bu yöntemle Türkiye genelinde bin 750 kişiyi 2 milyon TL dolandıran 4 şüpheli Kocaeli dahil 7 ilde yakalandı.

TEM’de yolcu otobüsü, tır ve hafif ticari araç çarpıştı : 1’i ağır 9 yaralı

TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde yolcu otobüsü, tır ve hafif ticari aracın karıştığı zincirleme kazada 1'i ağır 9 kişi yaralandı. Kaza sebebiyle otoyolun Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Hafif ticari araç ile çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde hafif ticari araç ile çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı.

Oto galeride dehşet

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde kasklı 2 şahıs, bir oto galeriye kurşun yağdırdı. Saldırıda oto galeri sahibi bacağından yaralandı, mermilerden biri ise anne ve 2 çocuğunun bulunduğu oturma odasının camına isabet etti.

4 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarda üç ayrı suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Eskişehir, İstanbul ve Aydın merkezli 4 ilde eş zamanlı olarak jandarma tarafından düzenlenen Mahzen-5 operasyonlarında üç ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşılarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 36 şüpheli yakalandı' dedi.

Banka ATM’lerine saldırdılar

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde iki bankaya ait bankamatiklerin ekranları, kimliği belirsiz kişiler tarafından parçalandı.

Süleler suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mersin'de düzenlenen 'MAHZEN-4' operasyonunda 'Süleler' olarak bilinen organize suç örgütü çökertildiğini ve 9 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Uyuyakalan karısını balkondan girerek uyandırdı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kocasının haber alamadığı kadın itfaiye, sağlık ve polis ekiplerini harekete geçirdi. Balkondan içeriye giren koca, uyuyakalan eşini uyandırırken, derin bir nefes aldı.

Ailesinin yaşadığı daireyi benzin döküp ateşe verdi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir şahıs, ailesinin yaşadığı daireyi benzin dökerek ateşe verdi. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, dumandan etkilenen 2 kadın hastaneye kaldırıldı. Öte yandan, kadınlardan birinin sokak ortasında sinir krizi geçirdiği görüldü.

Muhtarı tabancayla vuran şahıs tutuklandı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Ramazan ayında davul çalma isteğini reddeden muhtarı tabancayla vuran şahıs polis ekiplerince saklandığı ikamette yakalandı. Şahıs, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Aile dostunu öldürmüştü, cezası belli oldu

Kocaeli'nin Derince ilçesinde beraber alkol aldığı aile dostunu pompalı tüfekle vurarak öldüren sanık, pişman olduğunu, olayın alkolün etkisiyle meydana geldiğini söylerken, mahkeme heyeti, sanığın müebbet hapisle cezalandırılmasına karar verdi.

Hızlı tren hattına atlayan şahsı film seyreder gibi seyrettiler

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir kişi Yüksek Hızlı Tren hattına atladı. Şahıs hayatını kaybederken, meraklı vatandaşlar köprüden polis ekiplerinin çalışmalarını seyretti.

Dünür cinayetinde istenen ceza belli oldu

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kızı ile ayrılma aşamasında olan ve evini basan damadının babasını göğsünden bıçaklayarak öldüren, 2 kişiyi de yaralayan sanık, Her şey kazayla oldu, böyle olmasını istemezdim. Pişmanım dedi. Sanığın kasten öldürme ve öldürmeye teşebbüs suçlarından 16 yıl 6 aydan 40 yıl 6 aya kadar hapsi talep edildi.

Sosyal medya uğruna bakın neler yaptı?

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde iki otomobilin yaptıkları 'pes' dedirtti. Trafiği kesen sürücülerden birisi otomobilin kapısı açık hareket etti, diğeri ile onu görüntüledi.

Toplam 12476 haber.