Siyaset

Siyaset Haberleri

Körfez SKM teknolojiyi kullanıyor

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına yenilikler ekleyen AK Parti Körfez İlçe teşkilatı, bu kez de sosyal paylaşım siteleri üzerinden vatandaşların proje ve önerilerini kabul etmeye başladı

Kaman ‘Vira Bismillah’ dedi

Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Kaman seçim startını Atatürk heykelinin önünde verdi.

İYİ Gebze’de sandık hassasiyeti

İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nda Kadınlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mine Güler ile yöneticiler Mine Çelik ve Yusuf Işıklı, CHP Gebze’ye ağırladıkları toplantıda seçim ve sandığa dair beklentilerini aktardı

Söğüt ilk kez gerçekleştirecek

AK Parti Körfez İlçe Belediye Başkan adayı Şener Söğüt, bugüne kadar kullanılmayan bir yöntemle, sosyal medya üzerinden miting yaparak seçmenlere seslenecek.

“Dursun’a oy ister gibi oy isteyeceğiz”

Millet İttifakı’nın Gebze ayağında işler yolunda. Bu sefer İYİ Parti, CHP’ye konuk oldu. Özhan Öztürk sosyal medyada ortak dil önerirken Musa Yılmaz, “Büyükşehir adayımız Serdar Kaman’a Recep Dursun’a oy ister gibi oy isteyeceğiz” dedi

Şengül Yurt çalışmalara başladı

Körfez Mimar Sinan Mahallesi muhtar adayı Şengül Yurt, bir süredir rahatsız olan kızı Beyza Yurt’un sağlığına kavuşmaya başlaması sonrasında seçim çalışmalarına bıraktığı yerden devam etmeye başladı.

“Efendi değil, hizmetkâr olacağız”

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, SKM programları kapsamında vatandaşlarla bir araya geliyor, onların talep ve önerilerini dinlemeyi sürdürüyor

“Görev verilirse hizmete talibim”

AK Parti Körfez Belediye Meclis üyesi aday adaylarından Körfez Ticaret Odası eski Başkanı Sibel Moralı, hizmet etmek amacıyla görev istediğini ve her zaman iç içe olduğu Körfez halkının taleplerini meclise taşıyacağını söyledi.

Erdal Oruç; Makam hırsımız hiç olmadı

AK Parti Körfez Belediye Meclis Üyeliği aday adaylarından olan ilçenin tanınmış inşaatçı iş adamlarından Erdal Oruç, hizmet etmek amacıyla meclise talipli olduğunu söyledi.

İlk oyları, Gönül için

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Körfez Mahallesi’nde ikamet eden ve ilk kez yerel seçimlerde oy kullanacak olan Gamze ve Eren isimli gençler ile buluştu. Başkan adayı Gönül’ü karşısında gören gençler, “İlk oyum sana” dedi. Sibel Gönül “Gençler bizim umudumuz ve geleceğimizdir. Biz inanıyoruz ki gençler için ne kadar yatırım yapılırsa geleceğimiz o kadar güzel olur” dedi.

"Zinnur Büyükgöz iyi kopyacı!"

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Hürriyet ve Yavuz Selim’de “önce tapu” verip sonra yapılaşma vaat eden AKP Gebze adayı Zinnur Büyükgöz’ün “iyi kopyacı” olduğunu öne sürdü. Dursun da Büyükgöz’ü “telif hakkı hırsızı” diye suçladı

"Kaybettikleri canların bedeli olmaz"

Millet İttifakı’nın bileşenleri CHP ve İYİ Parti’nin ilk randevusu pazartesi günü akşamı İYİ Parti’nin ev sahipliğinde gerçekleşirken gündeme Hürriyet ve Yavuz Selim Mahalleleri başta olmak üzere tapu hakkı iktidar tarafından tanınmak istemeyen veya ticarileştirilmek istenen halkın sorunu da gündeme geldi. Dursun, ittifak ortağı İYİ Partililer’e o gerçeği şöyle izah etti:

AK Partili adaylar Ankara’da

AK Parti’de aday tanıtım ve seçim manifestosunun açıklanacağı tören için Kocaeli adayları da Ankara’ya gitti

Törk esnafla buluştu

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Darıca İstasyon Caddesi esnafı ile bir araya geldi. Törk, esnafın sorun ve taleplerini dinleyerek esnafın derdine derman olacak projeleri hakkında esnafa bilgi verdi.

DP Körfez’de aday çıkartıyor

DP Körfez İlçe yönetimi yaptıkları toplantı sonrasında Körfez Belediye Başkanlığı için daha önce Meclis üyeliği adaylığı başvurusu yapan Hülya Uluzman’ın Körfez Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesine karar verildi.

Bu adamın Hürriyet'in yanında ne işi var?

İzmit CHP eski İlçe başkanı Selman Yıldırım’dan alacağını almayan taşeron firma sahipleri eylem başlattı.

Çetinkaya’dan başkan yardımcılığına yeşil ışık

Gebze’de CHP adayı Avukat Recep Dursun, Millet İttifakı’nın adayı olunca İYİ Parti Gebze adaylığı düşen Operatör Doktor Burcu Çetinkaya bir süre önce Recep Dursun tarafından ziyaret edildi. Dursun, Çetinkaya’dan siyaseti sürdürmesini isteyip, “Temiz siyasetçilere ihtiyacı var” dedi. Kocaeli Zirve’ye konuşan Çetinkaya, meclis üyeliği ve başkan yardımcılığı için açık kapı bıraktı

Seçim sloganı belli oldu

AK Parti Genel Başkanı Mahir Ünal, seçim sloganını açıkladı

“Fotoğraflık eserler inşa edeceğiz”

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Kemal Paşa Mahallesi karşısında bulunan, Kocaeli Fotoğrafçılar Odası(KFO) Başkanı Ali Kılıç ve Necat Keskin’i iş yerlerinde ziyaret etti.