Siyaset

Siyaset Haberleri

CHP ve İYİ Parti’den ilk buluşma

CHP ve İYİ Parti il başkanları ortak ittifak komisyonu için ilk görüşmeyi gerçekleştirdi.

Vatandaşı toplu taşımaya raylı sistemle özendireceğiz

CHP Gebze Belediye Başkan adayı Avukat Recep Dursun, Gebze Samsunlular Derneği’ne konuk oldu. Vatandaştan gelen sorunları da dinleyen Dursun trafikte kalıcı çözümlerden birinin halkı toplu taşımaya özendiren hafif raylı sistem olduğunu söyledi

Sarıbay’dan Metin Akpınar ve Müjdat Gezen’e destek

Türk tiyatrosu ve sinemasının duayen isimleri Metin Akpınar ile Müjdat Gezen’in gözaltına alınmasına kamuoyundaki tepkiler çığ gibi büyüyor.

SEFA SİRMEN BAŞVURDU!

Yargılandığı İZGAZ Davası’ndan ceza alan ve cezaevine girip daha sonra da denetimli serbestlik ile serbest bırakılan Safa Sirmen cezasının bitmesinden hemen sonra mahkemeye başvurarak elinden alınan kamu haklarının geri verilmesini istedi.

Uzman askerlerin sorunu için önerge

CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, mecliste verdiği önergeyle TSK bünyesinde görev yapan uzman er-erbaşların sorunun çözülmesi için önerge verdi

Hürriyet dinlenmeden çalışmalara başladı

İzmit Belediyesi Başkan adayı olarak İzmit’e ayak basmasının üzerinden bir gün bile geçmeyen Milletvekili Hürriyet, CHP’li yöneticilerle toplantı gerçekleştirdi

İYİ Parti İzmit’te deprem!

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı’na bağlı 28 Haziran mahalle temsilciliği komple istifa etti

Soylu bugün ilimize geliyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bugün AKP İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen 6.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısına katılmak için ilimize geliyor.

CHP’li Uygun, “Körfez’de ittifak istemiyoruz”

CHP Körfez ilçe’de daha önceki dönemlerde yönetimde görev alan ve halen KTO Meclis Üyesi olan Erkan Uygun, ittifak tartışmalarına katılarak kendilerinden çıkacak bir aday ile bu desteğin güç kazanacağını söyledi.

Hürriyet adaylığını açıkladı

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı ve Koaceli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet CHP İzmit ilçe binasının önünde adaylığını açıkladı. Yoğun katılımın yaşandığı açıklama miting havasında geçti.

Saadet Körfez’de iki isim öne çıkıyor

Saadet Partisi Körfez İlçe’de hem temayül yoklaması yapıldı, hem de Aralık ayı İlçe Divan Toplantısı gerçekleştirildi.

Hürriyet’e coşkulu karşılama

CHP’nin İzmit Belediye Başkan Adayı, Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet gişelerde davul zurna ile karşılandı

Fatma Kaplan Hürriyet bugün İzmit’te

CHP İzmit Belediye başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet çalışmalarına başlamak için bugün İzmit'te olacak.

Halit Yaşar Dilovası'nda yerinde dönüşüm vaat etti

Seçim çalışmaları kapsamında Sarışeyh Köyü Derneği'ni konuk olan Dilovası Belediyesi eski Başkanı ve AKP Dilovası Belediye Başkan aday adayı Halit Yaşar ilçenin göç vermesinin önemli sorun olduğuna dikkat çekti. Aday gösterilip seçilmesi halinde yerinde yapılması kaydıyla, kentsel dönüşüm vaat etti

Törk kadınlardan tam destek aldı

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, CHP Kadın Kolları’nın ‘Marmara’da Kadının Mührü Var’ Bölge Toplantısı’na katıldı. Bölge toplantısında yoğun ilgi ile karşılaşan Törk, kadınlardan tam destek aldı.

“Kocaeli sanayi kenti değil, işçi dostu kent olması gerekiyor”

CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet işçi cinayetleri ve işten çıkarmaların yaşandığı Kocaeli’nin sanayi kenti ismi yerine işçi dostu olarak değiştirilmesi gerektiğini dile getirdi

İYİ Parti’de süre uzatıldı!

İYİ Parti'de yerel seçimler öncesi başvuru süresi 31 Aralık'a uzatıldı.

Rakiplere meydan okudu

AKP Körfez İlçe Belediye Başkan aday adayı Eczacı Caner Göçmez, seçim çalışmalarını sahada ziyaretlerle devam ettirirken, sporu da ihmal etmedi.

“Ortak aday olmazsa İSTİFA EDERİZ"

Mart 2019 yerel seçim takvimi yaklaşırken Körfez’de İYİ Parti ve CHP’nin çalışmaları devam ediyor. Her iki parti de ittifak görüşmeleri gölgesinde kendi adaylarını ve meclis üyesi listelerini yaparken Genel Başkan Meral Akşener tarafından Salih Şirin’in Körfez Belediye Başkan adayı olarak açıklanmasının ardından tartışmalar da başladı.