Spor

Spor Haberleri

Halil Umut Meler, hakemliği bıraktı

Halil Umut Meler, MKE Ankaragücü - Rizespor maçının bitiş düdüğü ile birlikte başkan Faruk Koca'nın saldırısına uğramıştı. Olayın ardından hastanaye kaldırılan tecrübeli hakem, kariyerinin geleceği hakkıda verdiği karar da öğrenildi.

Kocaelispor'dan 3 kelimelik kınama mesajı!

Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı sonrası Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın sahanın ortasına gelerek  maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk atması sonrası Kocaelispor'dan çok kısa ve bir o kadar anlamlı kınama mesajı geldi.

Türkiye’de tüm ligler süresiz olarak ertelendi

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının hakemi Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrası olağanüstü toplantı yapan Türkiye Futbol Federasyonu, tüm liglerin süresiz olarak erteleme kararı aldı.

Halil Umut Meler’in sağlık durumu hakkında bilgilendirme

Hakem Halil Umut Meler'in sağlık durumu hakkında hastaneden açıklama yapıldı.

Halil Umut Meler’i saha içerisinde dövdüler

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı sonrası Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e sahanın içinde yumruk attı.

Kocaelispor maçının biletleri satışa çıktı

Trendyol 1. Lig’in 16. Haftasında Kocaelispor’un kendi evinde karşılaşacağı Bodrumspor maçının biletleri satışa çıktı

Kent derbisinde iki takım oyuncuları birbirine girdi

Gebzespor-Gölcükspor maçında olaylar çıktı

Ertuğrul Sağlam da isyan etti!

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, oynadıkları Bandırmaspor maçının ardından Kocaelispor, aleyhine yapılan hakem hatalarına dikkat çekerek ''Hayatımda bu kadar net bir hakem serzenişinde bulunmamıştım ama bugünkü kırmızı kart bizi çileden çıkarttı. Kırmızı kartın incelenip gereğinin yapılmasını istiyorum" dedi.

Kocaelispor, deplasmanda Bandırmaspor'u ezdi geçti: 3-0

Trendyol 1. Lig'in 15. haftasında temsilcimiz Kocaelispor, deplasmanda Bandırmaspor'u 3-0 mağlup etti. Kocaelispor'da Douglas Tanque, maçın 75. dakikasında rakibine sert müdahale ettiği gerekçesiyle kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Kocaelispor, deplasmanda Bandırmaspor'u ezdi geçti: 3-0

Trendyol 1. Lig'in 15. haftasında temsilcimiz Kocaelispor, deplasmanda Bandırmaspor'u 3-0 mağlup etti.

40. Kocaeli Rallisi başladı

Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 6. Ayak yarışı olan ve bu yıl 40'ncısı düzenlenen Kocaeli Rallisi başladı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur kuraları çekildi!

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kura çekimi, kulüp yetkililerinin katılımı ile TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Kupa müsabakalarına bu turda 4. Eleme Turu müsabakaları sonucu tur atlayan 28 takım ile Trendyol Süper Lig'de UEFA Kulüpler Arası müsabakalara katılım hakkı elde eden 4 takım olmak üzere toplam 32 takım katıldı.

Kocaelispor'a bir ceza daha!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Ümraniyespor maçında yaşanan saha olayları nedeniyle Kocaelispor'a 56 bin lira, ceza keserken BATI NUMARALI ALT 115 numaralı blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki evsahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verdi.

Bandırmaspor – Kocaelispor maçının hakemi belli oldu

Trendyol 1. Lig'in 15. haftasında Bandırmaspor’un sahasında Kocaelispor ile oynayacağı müsabakada Ömer Faruk Turtay düdük çalacak.

Gururumuz Burak oldu

Burak Demirboğa Artistik Buz Pateni Bosphorus Cup yarışmasında 2. Oldu.

Karateci kız kardeşler şampiyon oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Macaristan'da düzenlenen 26. Büyükler Dünya Şampiyonası'nda altın ve gümüş madalya kazanan kız kardeşleri makamında ağırladı.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur’da ilk gün tamamlandı

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. eleme turunun ilk gününde ev sahibi takımlar tur atladı.

Kocaelispor Ziraat Türkiye Kupası'ndan elendi 1-0

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda deplasmanda Corendon Alanyaspor, ile karşı karşıya gelen Kocaelispor'u 1-0 mağlup olarak kupadan elendi.

Premier Lig'in yayın hakları için rekor ücret

TFF, Türkiye Süper Ligi için yayıncı kuruluş bulamazken İngiltere Premier Lig yayın hakları rekor bir ücrete satıldı. Yayıncı kuruluşlar, Premier Ligin 4 yıllık yayın hakları için yaklaşık 8 buçuk milyar dolar ödedi.

Toplam 3059 haber.