Spor

Spor Haberleri

Kocaelili atletler yarı maratona hazırlanıyor

Kocaelili atletler, Bursa ve İstanbul'da düzenlenecek yarı maratona hazırlanarak, 20 kilometrelik parkuru tamamladı.

Bu maçta dostluk kazandı

İstanbul Gençlergücü spor ve İstanbul Kartalgücü spor kulüpleri U-15 liginde Güngören Altınova Doğan Albayrak stadında karşı karşıya geldi

Mustafa Gürsel: Oyuncuların üzerinde gerginlik gibi bir şey vardı

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Ankara Keçiörengücü karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, Bu oyunu geliştirip yani sonucu alacak oyunu ortaya koyup bundan sonraki süreçte gelişen bir Kocaelispor ortaya koymak istiyoruz. Tabii ki son dakikada gelen gol buradaki bize sadece moral oldu dedi.

Kocaelispor’da değişen bir şey yok: 2-2

Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında Kocaelispor, deplasmanda karşılaştığı Ankara Keçiörengücü ile 2-2'lik skorla berabere kaldı.

İşte ilk 11’ler

Temsilcimiz Kocaelispor Bugün saat 13.30'da deplasmanda Ankara Keçirörengücü ile karşılaşacak

Galatasaray’dan TFF Başkanı Büyükekşi’ye istifa daveti

Galatasaray Kulübü bir açıklama yayımlayarak, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi istifaya davet etti.

Keçiörengücü-Kocaelispor maçının hakemi açıklandı

Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında 25 Şubat Pazar Günü Saat 13.30'da Ankara Aktepe Stadyumu'nda oynanacak Ankara Keciorengucu-Kocaelispor maçının hakemi açıklandı.

UEFA’da son 16 turu için kura çekimi yapılacak

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde son 16 turunun kura çekimi yarın İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde yapılacak. Kura çekiminde Avrupa Ligi'nde play-off turunu geçmesi halinde Galatasaray'ın, Avrupa Konferans Ligi'nde ise Fenerbahçe'nin rakipleri belli olacak

Süper kupa maçının yeri ve saati belli oldu

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın kozlarını paylaşacağı 2023 Turkcell Süper Kupa Şanlıurfa'da oynanacak.

Kocaelispor üye organizasyonunda 7. yıl

Kocaelispor’a gönül veren taraftarlar 7 yıl önce ‘Kulübünün sakini değil, sahibi ol’ diyerek başlattığı Kocaelispor’a üye olmak ve üye aidatlarını yatırmak adlı organizasyonda bugün 7. sini hayata geçirecek.

Mustafa Gürsel: İyi oynayan bir takım haline gelmemiz lazım

Yeni takımı Kocaelispor ile ilk antrenmanına çıkan Teknik Direktör Mustafa Gürsel, "İyi oynayan ve sonucu alan bir takım haline gelmemiz lazım" dedi.  

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda günün sonuçları

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ikinci haftasında B.Dortmund, PSV Eindhoven deplasmanından beraberlikle dönerken, Inter ise Atletico Madrid'i 1-0 mağlup etti.

TFF, Süper Lig’de 26. haftanın VAR kayıtlarını açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında oynanan karşılaşmaların VAR kayıtlarını açıkladı.

Kocaelispor’da Mustafa Gürsel dönemi başladı

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Kocaelispor, Teknik Direktör Mustafa Gürsel ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Kocaelispor'un hedeflerini bildiğini ve bu hedefler doğrultusunda elinden gelen tüm çabayı göstereceğini söyleyen Gürsel, Benim için en büyük hedef, Kocaelispor ile Süper Lig'de oynamak dedi.

Yayın İhale Komisyonu, toplandı

Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ortaklaşa kurulan Yayın İhale Komisyonu, Levent'te bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Binası'nda bir araya gelerek çalışmalarına devam etti.

Ertuğrul Sağlam bu sözlerle veda etti

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor ile yollarını ayıran teknik direktör Ertuğrul Sağlam sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Futbolda bazen tüm çabaya ve gayrete rağmen başarı için zaman yetmez. Koşullar ayrılıkları beraberinde getirir ifadelerini kullandı.

Ertuğrul Sağlam ile yollar ayrıldı

Trendyol 1.Lig'de mücadele eden Kocaelispor'da yönetim kurulu, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdı.

Sağlam'ın yerine Mustafa Gürsel mi geliyor?

Kocaelispor'un teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayırmasıyla Mustafa Gürsel'e teklif götürüldüğü ve anlaşmaya varıldığı iddia edildi.

Bu köyde 31 yıldır kar voleybolu oynanıyor

Gümüşhane'de 2 bin 100 metre rakımlı Yenice köyünde 31 yıldır her kış mevsiminde köyün yaşlı ve gençleri her hafta sonu kar voleybolu oynuyor.

Toplam 3061 haber.