Spor

Spor Haberleri

Ertuğrul Sağlam ile yollar ayrılıyor! Engin Koyun'dan açıklama

Trendyol 1. Lig'de Süper Lig hedefiyle mücadele eden ve şu an 3. sırada bulunan Kocaelispor'da yönetim kurulu, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yolları ayırma kararı aldı.

Hodri Meydan, Ertuğrul Sağlam’ın istifasını istedi

Kocaelispor'un Şanlıurfaspor'a 1-0 mağlup olmasının ardından açıklama yapan taraftar grubu Hodri Meydan, Bu geceden itibaren takımın sahada varlık göstermemesine sebep olan teknik direktör ve ekibinde bulunan herkesin istifasını ivedilikle bekliyor olacağız denildi.

Ertuğrul Sağlam: Beceriksizlik de var, şanssızlık da var…

Trendyol 1.Lig'in 23. haftasında Kocaelispor'un sahasında Şanlıurfaspor'a 1-0 mağlup olduğu maçın ardından teknik direktörler karşılaşmayı değerlendirdi

Kocaelispor'da işler karıştı: 0-1

Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında ilk ikiye girme mücadelesi veren Kocaelispor, küme düşme potasından çıkmak isteyen ASTOR Enerji Şanlıurfaspor'a 1-0 mağlup oldu. Maçın son dakikalarında tribünlerden ''Ertuğrul Sağlam istifa'' sesleri yükseldi.

Kağıtspor evinde Konyaspor'u mağlup etti: 74 : 73

Türkiye Basketbol Ligi 25. haftasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor konuk ettiği Konyaspor'u 74-73 mağlup etti.

Kocaelispor - Şanlıurfaspor maçının VAR hakemi belli oldu

Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında bugün oynanacak Kocaelispor-Şanlıurfaspor maçının VAR hakemi açıklandı.

Koeman Kadir’den selam var

1990 - 1992 yıllarında Kocaelispor forması giyerek, stoper mevkiindeki başarılı performansı ile taraftarın ‘Koeman Kadir’ lakabı taktığı Kadir Sünnetçiler Edirnespor U19 takımı ile ilimize geldi. Kadir Sünnetçiler tüm Kocaelispor camiasına selam gönderdi.

Şehit Fethi Sekin’in oğlu Galatasaray’a transfer oldu

Şehit polis memuru Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay Sekin, Altay altyapısından Galatasaray altyapısına transfer oldu.

Kocaelispor'a bir ceza daha!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Boluspor maçında  merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin aynı sezon içinde 2. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle 42.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.

TFF resmen duyurdu! Yeni uygulama başlıyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), hakem gözlemciliğinde yabancı TV gözlemcisi sistemi uygulamasının hayata geçeceğini duyurdu

Kocaelispor-Şanlıurfaspor maçının hakemi açıklandı

Trendyol 1. Ligi'nin 23. haftasında Kocaelispor, kendi evinde Astor Enerji Şanlıurfaspor'u ağırlayacak. 17 Şubat Pazar Günü saat 19.00'da oynanacak karşılaşmayı Samsun Bölgesi A Klasman Hakemi Erdem Mertoğlu yönetecek.

Kocaelispor eksiksiz çalıştı

Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında evinde Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Kocaelispor hazırlıklarını eksizsiz sürdürdü.

Ertuğrul Sağlam: Güzel bir galibiyet elde edeceğiz

Şanlıurfaspor karşısında kazanmak istediklerini söyleyen Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Herkes çıkacak ve sorumluluk sahibi insanlar gibi görevini yerine getirecek. Güzel bir maç oynayıp güzel bir galibiyet elde edeceğiz inşallah dedi.

Skhirtladze: Kocaelispor’a geleceğimi bilmek beni aşırı heyecanlandırdı

Kocaelispor'un yeni transferi Davit Skhirtladze, Böylesine tarihi bir kulübe geleceğimi bilmek beni aşırı heyecanlandırmıştı. Şu anda da kulüp olarak Süper Lig'in eşiğindeyiz. Bunu başararak şehrimize hediye etmek istiyoruz ve takıma da yardım etmek istiyorum dedi.

Kocaelispor bakın bu sefer neden disipline sevk edildi?

Kocaelispor, deplasmanda oynadığı Boluspor maçında merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle PFDK'ya (Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu) sevk edildi.

Aysima Avrupa 3’üncüsü oldu

Gürcistan'ın Tiflis kentinde düzenlenen Avrupa Ümit, Genç, U21 Karate Şampiyonasına katılan Kartepeli Aysima Hatice Kurt, 3'üncü olarak bronz madalya kazandı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu!

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final kuralarının çekimi yapıldı. 

Afrika Uluslar Kupası, Fildişi Sahili’nin

Afrika Uluslar Kupası Finali'nde Fildişi Sahili, Nijerya'yı 2-1 mağlup ederek 3. kez şampiyon oldu.

Ertuğrul Sağlam: Zemin kötüydü

Trendyol 1. Lig'in 22.haftasında Boluspor sahasında Kocaelispor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Toplam 3060 haber.