Hoca ve futbolcular arasında sıkıntı mı var?

Kocaelispor antrenörü Fırat Gül'ün takımdaki özellikle İzmitli futbolcularla arasında sıkıntı var gibi gözüküyor. Bu zamana kadar İzmitli 8 futbolcu takımdan gönderildi

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

Geçen sezonun sonlarına doğru takımın başına getirilen antrenör Fırat Gül yeni sezonda da Kocaelispor ile lige başlayacak. Küme düşen bir takımın antrenörü olarak yeni sezonda kadroyu kuran ve lig haftasına geldiğimiz şu günlerde Fırat Gül ile futbolcular arasında bir sıkıntı mı var sorusu akıllara geliyor.

İLK OKTAY BALCI GÖNDERİLDİ
Yapılan transferlerde birinci adam olan Fırat Gül’ün kadroya aldığı oyunlardan ilk önce Oktay Balcı ile yollar ayrıldı. Kırşehirspor’dan alınan futbolcu teknik heyetin onayıyla takımdan gönderildi. Ardından bu ayrılıklara genç futbolcular eklendi. Ufuk Birdal, Yusuf Sarohan, Denizalp Özdemir, İsa Nalbant, Furkan Gedik ve Berat Kartal gibi İzmitli futbolcularda kadroda istenmeyen isimler oldu. 

TOPLAMDA 10 FUTBOLCU 
24 Erzincanspor’dan aldığımız İzmitli futbolcu Uğurcan Bekçi, geçen sezon Fethiyespor’da oynayan İzmitli futbolcu Onur Öztonga ve son olarak U-19 takımından Ömer Tuğ. Kısa sürede bakıldığı zaman 10 futbolcu adeta takımdan gönderilirken kimsenin sesinin çıkmaması da dikkat çekiyor. Antrenör Fırat Gül’ün kısa sürede bu kadar futbolcuyu göndermesi ve kadroda Samet Ali Kaya gibi oyuncuyu tutup herkese kafa tutmasına yönetim kurulu da ses çıkartmıyor. İzmitli futbolcularımıza sahip çıkmazsak yarın başımıza daha büyük işler gelebilir bizden uyarması.  
 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN