İl Tanıtım Kurulu Ormanya'da toplandı

Kocaeli İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulunun 4. toplantısı Vali Yardımcısı İsmail Gültekin başkanlığında, Ormanya'da gerçekleşti

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) temsilcileri Mehmet Aydın Demir, Yakup Demir ve Sena Gözgü ve kurul üyeleri Ömer Bahadır Özyılmaz (KBB), Cafer Kurt (TÜRSAB), Alican Çağlar (KOTO), Atalay Kaya ve Mansur Zor (KSO), Nihan Akdemir (KOÜ), Muhammet Bayrak ile Yasemin Dilek (MARKA)’ten oluşan heyet Kartepe Ormanya’da gerçekleşen toplantıda 8 gündem maddesini değerlendirdi.  

YABANCI İNFLUENCERLAR GELECEK

Gündemde yer alan; Yurtiçi ve yurtdışı fuarlar, TGA tarafından yurtdışından davet edilen influencer, Go ve Gezsen Kocaeli sosyal medya hesaplarının kullanımı, eylül ayı içinde sosyal medya içerik üreticileri iş birliğinde yapılacak çalışmalar, Go Kocaeli için güncellemeler, kültürel ve doğal hatıra standları gibi konular ayrıntılarıyla konuşuldu.  Toplantı sonrası konuklara Ormanya’da tur düzenlendi. Bir sonra ki buluşma Kocaeli Sanayi Odası (KSO) ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN