İşte Arslan cinayetinde sanığın ifadesi: Öldürün demedim!

Güngör Arslan'ın öldürülmesi ile ilgili tutuklanarak cezaevine gönderilen Burhan Polat'ın nöbetçi hakimliğine verdiği ifadeler ortaya çıktı.

İş yerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ses Kocaeli Gazetesi sahibi Gazeteci Güngör Arslan cinayetiyle ilgili tutuklanan Burhan Polat’ın ifadelerine tüm ayrıntılarına ulaşıldı.

HAYATINI KAYBETTİ
19 Şubat günü Kocaeli'nin İzmit ilçesi Cedit Mahallesi Muzaffer Fidan Sokak'ta bulunan iş yerinde meydana gelen olayda internet haber sitesinin sahibi Güngör Arslan, iş yerinde bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralı olan gazeteci Güngör kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

2 KİŞİ TUTUKLANDI
Polis ekiplerinin çalışması neticesinde olay günü silahıyla beraber yakalanan Ramazan Ö.’nün ardından olayla ilgisi bulunduğu tespit edilen Burhan P., Kenan Y. ve bir kadın şüpheli Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. Yapılan işlemlerin ardından ismi öğrenilemeyen bir kadın ve Kenan Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ramazan Özkan ve Burhan Polat tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KÖPEĞİ HABER YAPTIRMIŞ
Güngör Arslan’ın öldürülmesi ile ilgili tutuklanarak cezaevine gönderilen Burhan Polat’ın nöbetçi hakimliğine verdiği ifadeler ortaya çıktı. Sanık Polat, çok sayıda suç kaydının olduğunu 2018 yılında cezaevine girdiğini dile getirerek,’’ 2018 yılında pandemi dolayısıyla cezaevinden çıktım. Güngör Arslan’ı gazeteci olduğu için tanırım, kendisiyle karşı karşıya gelmedim. Katil Ramazan Özkan’ı isim olarak bilirim. Ramazan eskiden benim arkadaşımın işyerinde çalışırdı. K.Y. isimli şahsı bir aydır tanırım. benim bu şahısla irtibatım yoktur. Benim T.U. isimli kızla arkadaşlığım vardı. Benim bu kızla vakit geçirmişliğim vardır. T.U. isimli kız arkadaşımın bir köpeği vardı, köpeği kaybolmuş, T.U. bundan dolayı Güngör Arslan’ın yanına giderek kaybolan köpeği haber yaptırmış. 

HABERİN ALTINA YORUMLAR YAPILDI
Güngör Arslan köpeğin kaybolması ile ilgili haber yaptı. T.B. Güngör Arslan ile ilgili bu haberden dolayı tanışmışlar, Arslan kız arkadaşıma çiçek ve şarap gönderip rahatsızlık verdi. Ayrıca evinin önüne kadar gitti. Bunları bana kız arkadaşım T.U. anlatmadı ancak ben yakın çevremden rahatsız edildiğini duydum. Bunun yanında Arslan E.K. ‘nin arabasının kullandığım için bu haberin altına birileri, torbacılar, hapçılar, karı p…. gezmeseler daha iyi olur gibi yorumlar yapıldı. 

‘’ÖLDÜRÜN DEMEDİM’’
Ben de haberin yapıldığı dönemler E.K. ile görüştüğüm ve arabasını kullandığım için bu yorumları üzerime aldım. Fakat E.K. zarar görmemesi için Güngör Arslan ile irtibata geçmedim. Daha sonra H.Ç. Güngör’ü korkutmak lazım dedi, T.U. kastederek uyarmamız lazım dedi. H.E. bana tamam abi birkaç kişiye dövdürür, korkuturuz dedi. Bu konuşmanın ardından Güngör Arslan’ın öldürüldüğünü haberlerde okudum’’ ifadesinde bulundu. 
Sanık B.P. ’’ Güngör Arslan’ın gözünün korkutması konusunda yönlendirdin mi?’’ sorusuna B.P.,’’ ben gözü korksun da ne şekilde korkarsa korksun, tabanca ile vurun demedim’’ ifadesinde bulundu
 

Yorumlar 2
Erkek 24 Şubat 2022 18:05

Suç kayıtlarına bakılırsa rahmetlinin söylediklerini üzerine alınman çok normal pislikler hepiniz belanızı buldunuz

Selçuk 24 Şubat 2022 14:12

Şimdi ölenin arkasından laf denmezde ölen adam bahsi geçen kadın cezaevinden çıkıp geri giren iki adam bunlar nasıl müptezeller nasıl dolaşmışlar ki aramızda bunca yıl. Çıkınca bizide mi vuracan b…k çıkarsın güneş yüzü görmeyesiniz hepiniz ya toprağın altında yakodeste. İnsan gibi yaşamamanın bedeli bu olmalı. İşleri güçleri ne allah bilir torbacı mı yozcu mu kadın taciri mi ne üdüğü belirsiz bu tiplerden şehrimiz tez zamanda arınır inşallah. Enayi ölümsüz olsan çıkamazsın daha hahaha. Dışarıda biz senin yerine eğlenir senin indiğin arabalara biz bineriz sen merak etme gözün arkada kalmasın arkada bıraktıklarınada elbet birileri sahiplenir dua ette senin gibi olmasınlar. Katilin uğursuzun haberini yapmayaydınız keşke

Bakmadan Geçme