İşte Karfest'in kahramanı!

Potansiyeli ile Kocaeli'nin önemli turizm merkezlerinden olmaya aday ancak bunun için gereken adımların atılmadığı Kartepe'de sessiz sedasız Karfest yapıldı. Festivale Haluk Levent damgasını vurdu. Konserden yüz binlerce lira ücret alan Haluk Levent, sahneye çağırdığı seyyar satıcının helvaları satın alarak dağıtması ile gecenin kahramanı oldu.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Seval Sezer

Potansiyeli ile Kocaeli'nin önemli turizm merkezlerinden olmaya aday ancak bunun için gereken adımların atılmadığı Kartepe'de sessiz sedasız  Karfest yapıldı. Festivale Haluk Levent damgasını vurdu. Konserden yüz binlerce lira ücret alan Haluk Levent, sahneye çağırdığı seyyar satıcının helvaları satın alarak dağıtması ile gecenin kahramanı oldu.

Kocaeli'nin önemli turizm merkezlerinden Kartepe, bu yıl ikincisi düzenlenen Karfest'e ev sahipliği yaptı. Festivalde Haluk Levent ve Eypio gibi ünlü isimler sahne aldı. Konserden yüzbinlerce lira ücret alan Haluk Levent'in, sahneye çağırdığı seyyar satıcının sattığı helvaları satın alıp  seyircilere dağıtması olay oldu.

BELEDİYE OTOBÜSLERİ ORAYA TAŞINDILAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kartepe Belediyesi işbirliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen Karfest 2023, Kartepe Sisli Vadi’de gerçekleşti. Çoğunluğu belediye otobüsleri ile gelen vatandaşlar soluğu festivalde aldı. Haluk Levent ve Eypio konseri ile vatandaşlar doyasıya eğlendi.

SEYYAR SATICININ HELVALARINI SATIN ALDI KAHRAMAN OLDU!

Konser için yüzbinlerce lira ücret alan Haluk Levent sahnenin önünde kağıt helva satan seyyar satıcıları sahneye çağırarak 350 tane kağıt helva satın aldı. Haluk Levent’in bu davranışı seyirciler tarafından uzun süre alkışlandı. Böylece Haluk Levent gecenin kahramanı oldu.

İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN