İYİ Parti'de bir il başkan adayı daha!

Murat Atar, İyi Parti Kocaeli İl Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

15 Ocak’ta gerçekleştirilecek olan il kongresinde aday olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran İYİ Parti’nin kurucularından olan eski il başkan yardımcısı Murat Atar, “Her türlü baskıya, iftiraya, dedikoduya, üçüncü kişiler aracılığı ile yapılan uyarı ve telkinlere inat Cesurlar Hareketinin cesur bir neferi olarak adayım” ifadelerine yer verdi.

İL BAŞKANLIĞINA ADAYIM

Atar paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Saygıdeğer İyi Parti Ailem ve Değerli Kocaeliler, Güzel ülkemiz Türkiye’de 20 yıldır anti demokratik ve adaletsiz uygulamaları ve nevi şahsına münhasır ekonomik basiretsizlikleri ile Büyük Türk Milleti’ni maddi manevi cendere altında sıkıntılı günlere sürükleyen ve kurucu cumhuriyet değerlerimizi ayaklar altına alan uygulamalar yapan iktidara “Yeter Söz Milletindir” diyerek Cesurlar Hareketini başlatan İyi Parti kurucusu hemşerimiz Sayın Meral Akşener’in yolunda ve Büyük Türk Milleti’nin uğrunda feda olmak için İyi Parti Kocaeli İl Başkanlığı’na adayım. 

ÜYE SAYISINI ANCAK 14.000 KİŞİYE ÇIKARABİLMİŞTİR

İyi Parti İl Teşkilatımız, kuruluşunun ilk yılında “yokluklar ve baskılar” ile boğuşarak 8.000 üyeye ulaşmış, yapılan genel seçimlerde 125.000 oy alarak 1 milletvekilliği kazanmış ve yerel seçimlerde 359.000 oy almıştır. Lakin, mevcut il yönetimi partimiz yönetimini devraldıkları tarihten bugüne 4 yıl içinde bu büyük seçmen kitlesi ve Akşener Sevdalıları arkasında olmasına rağmen üye sayısını 8.000 kişiden ancak 14.000 kişiye çıkarabilmiştir. 

AHBAP ÇAVUŞ İLİŞKİLİ VE LİYAKATSİZ YÖNETİCİLERİ

Özellikle il yönetimini oluşturdukları ticari dostluklara dayanan ahbap çavuş ilişkili ve liyakatsiz yöneticileri lüks araçları, pahalı görünümlü giyimleri, üyeye ve seçmene yukarıdan bakan tavırları ile sırça köşklerde yaşıyormuş görünmekten imtina etmediler.

 AÇIKLAMA YAPMAKTAN GERİ KALMADILAR

Teşkilatımıza daha çok üye ve seçmen kazandırmaya çalışmaktansa partimizin 5. Yaş gününde “partiden giden üyeler ile büyüyoruz, fitnecilerden kurtuluyoruz” diye açıklama yapmaktan geri kalmadılar. Küçük olsun benim olsun diyerek bir tek kişinin milletvekili olma siyasi hayali için yaptıkları uygulamalar ile il ve ilçe yönetimlerindeki Akşener Sevdalısı Cesurları küçük gördüler, incittiler, kırdılar, küstürdüler.

İKTİDAR SAHİPLERİNİ HİÇ RAHATSIZ ETMEDİLER 

Hem hükümetin hem büyükşehir belediyesinin hem de ilçe belediyelerinin yaptıkları uygulamalar için bugüne kadar ciddi hiçbir açıklama yapmadılar, herhangi bir eylemlerine muhalefet etmediler. Bu konularda herhangi ciddi bir basın açıklaması veya toplantısı yapıp iktidar sahiplerini hiç rahatsız etmediler. Şehirde yaşanan haksızlık ve hukuksuzlukların peşine düşmediler, hiçbir hesap sormadılar. Çünkü huzurları kaçar, dostlukları ve ticaretleri bozulur, maddi kayıplar yaşarız korkusu ile ürkek ve tedirgin davrandılar. Sarı muhalefet görevini 4 yıl boyunca layıkı ile yerine getirdiler.

AMA ARTIK YETER

Genel Başkanımız ve Genel Merkezimiz ülke gündemini belirleyen, hükümeti zorlayan, Türk Milleti’ne umut olan açıklamalar ve eylemler yaparken ilimiz teşkilatı yöneticileri etkinliklerde parti büyükleri ile selfi fotoğrafları çektirmekten, sosyal medyadan paylaşımlar yapmaktan muhalefet yapmaya fırsat bulamadılar. Ama artık yeter, Genel Başkanımızın memleketi olan Kocaeli’nde İyi Parti Teşkilatı’nın bu kadar aciz, bu kadar yetersiz, bu kadar basiretsiz, bu kadar etkisiz ve muktedilerin kendisinden çekinmediği duruma düşürenlerin devri bitiyor. 

TÜRK MİLLETİ ADINA HESAP SORMAK İÇİN ADAYIM

Önümüzdeki 6 ay içerisinde yapılacak cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimleri için il teşkilatımızı daha dinamik, daha fedakar, daha heyecanlı ve hedefine bilerek isteyerek ilerleyen, her etnik köken ve her türlü siyasi geçmişten gelen Türkiye Sevdalısını İyi Parti potasında birleştiren bir yönetim kadrosu ile daha güçlü bir duruma getirmek için adayım. Kocaeli’nde yerel iktidar sahiplerini husursuz, tedirgin ve rahatsız etmek ve onlardan Türk Milleti adına hesap sormak için adayım.  Her türlü baskıya, iftiraya, dedikoduya, üçüncü kişiler aracılığı ile yapılan uyarı ve telkinlere inat Cesurlar Hareketinin cesur bir neferi olarak adayım. 

YETER SÖZ MİLLETİNDİR!

Üye ve gönüllü sayısını 40.000 kişi ve seçmen sayısını 250.000 kişi üzerine çıkarmak, ilk genel seçimlerde en az 3 milletvekilliği kazanmak, ilk yerel seçimlerde en az 4 ilçe belediyesi ve büyükşehir belediye başkanlığını kazanmak ve ülkemizi vatansever bir cumhurbaşkanı ile taçlandırmak, partimizi tüm Türkiye’de birinci ve Genel Başkanımızı Başbakan yapabilmek için İyi Parti Kocaeli İl Başkanlığına adayım. Yeter Söz Milletindir!"

 

MURAT ATAR KİMDİR?

Murat ATAR, 26 Kasım 1975 İzmit-Kocaeli doğumludur. Emekli Öğretmen ve Avukat Yusuf Atar ile ev hanımı İlknur Atar’ın ilk çocuklarıdır. İlk, orta ve lise eğitimini Gölcük’te sırası ile Piri Reis İlkokulu (1981-1986), Gölcük Ortaokulu (1986-1989) ve Barbaros Hayrettin Lisesi’nde (1989-1992) tamamlamıştır. 

Yükseköğrenimine İstanbul Teknik Üniversitesi, Sakarya Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde (1992-1995) başlamış ve Yıldız Teknik Üniversitesi, Elektrik-Elektronik Fakültesi, Elektrik Mühendisliği Bölümünden (1995-1998) “Elektrik Mühendisi” ünvanı alarak tamamlamıştır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Askerliğini yedek subay olarak Kasım 1999 ile Mart 2001 yılları arasında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı Mersin Onarım Destek Komutanlığı’nda “Mühendis Asteğmen” olarak tamamlamıştır.   

Profesyonel iş hayatına son 15 yılı özellikle Veri Merkezi (datacenter) ve Bilişim Sistemleri dizaynı, kurulumu, yönetim ve işletmesi olmak üzere 25 yıldır acil güç sistemleri, enerji tesisleri ve elektrik altyapısı alanlarında üretim, dizayn, test, satış ve proje birimlerinde mühendis ve çeşitli kademelerde orta ve üst düzey yönetici olarak çalışmalarına devam etmiştir. Halen 2007 yılından beri sahibi olduğu “Çizgi Mühendislik ve Veri Merkezi Teknolojileri” firmasında mühendislik hizmeti sağlamakta, çeşitli yerli ve uluslararası internet ve telekomünikasyon şirketlerine, kamu ve özel kuruluşlara proje yönetimi, danışmanlık ve müteahhitlik hizmetleri vermekte ve İstanbul merkezli özel bir şirkette yöneticilik yapmaktadır. 

1999-2010 yılları arasında Doğru Yol Partisi Gölcük İlçe Teşkilatında Gençlik Kolları Yöneticisi, İlçe Yöneticisi, İlçe Başkan Yardımcısı görevlerinde bulunmuş ve 2004 Yerel Seçimlerinde Doğru Yol Partisi’nden Gölcük İlçe Belediye Meclis Üyesi Kontenjan Adayı olarak seçime katılmıştır.

Ekim 2017’de İYİ Parti saflarına katılarak Kocaeli İl Teşkilatı İl Kurucu Üyesi olmuştur. İYİ Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve Medya, Tanıtım ve Propaganda’dan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevlerini yürütmüştür. Haziran 2018’de gerçekleştirilen genel seçimlerde İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı olmuştur. Halen Kocaeli Hakimiyet gazetesinde genel siyasi ve sosyal konularda köşe yazıları yazmaktadır.

2005 yılından beri Jeofizik Mühendisi eşi Hülya ATAR ile evli, Ahmet Mert (2007) adında bir erkek ve Gökçe (2012) adında bir kız çocuk sahibidir. Halen Kocaeli, Gölcük ilçesinde ikamet etmektedir

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN